• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,588
Kako čitam ove postove po forumu shvačam kako neki ljudi imaju previše slobodnog vremena, a bogami i volje 😁

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,712
A gle,vremena svi imamo isto,samo ovisi kak ga trošimo. Ti si još mlad,buš shvatil kad dojdeš u ozbiljnije godine. Onda je kasno dok shvatimo da smo puno vremena potrošili na krive stvari i krive ljude. A kaj se volje tiče,volje ima al alata više ne 🤭. Zato sad pijemo samo pol plave tablete,za podjebavanje dosta 🤣🤣🤣

Posljednje uređivanje od moderatora:

Luka7011

Novi član
Tu od
7 Velj 2025
Poruka
2
Pozdrav novi sam tu, trebo bi malu pomoć imam Zetor 7011 vec preko 25 godina je u mom vlasništvu i došel je bez špere mislim papučica špere je bila otkopcana pa smo mi napravili novu ali pre kratka je šipka koja se stišče i nemre uzubit onda pa me zanima jel netko možda zna originalnu dužinu te papučice ili neko ima katalog od Zetora da pogleda bio bi jako zahvalan inace traktor je 1982 godiste sređen u fullu grijana tapacirana kabina itd... pa bi mu htio i tu šperu riješit jer je to još jedino šta je ostalo

Luka7011

Novi član
Tu od
7 Velj 2025
Poruka
2
isto tako ako se netko razumije u špracne od kvačila, uglavnom kad je rađena generalka prije 5 godina mjenjano je bilo i kvačilo komplet on od generalke nije puno radio ima 1700RS uglavnom trebalo bi špracne pritegnut ja mislim jer kad je hladan i motor i ulje kad je gustije šalta se normalno al kad se malo ugrije npr 2-3 krče isto tak i kad se šalta iz 4-3 ili it 3-2 znam da nema sinkrone na 3 i 2 al sve jedno gledo sam neke videe kak ga majstor u brdu prešalta u nižu ko u med, on iz 5-4 ide normalno bez ikakvih problema jer ima sinkrone al mislim da bi trebo i u niže ić bez nekog pre velikog krčanja (7011)

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
345
papučica špere je bila otkopcana
možda ju je prijašnji vlasnik s razlogom otkopčal
pre kratka je šipka
Mogu ti sutra izmjeriti na mojoj 52jki, pretpostavljam da je isti sistem kao na tvojem, ako se netko u međuvremenu ne javi i demantira sličnost.
npr 2-3 krče isto tak i kad se šalta iz 4-3 ili it 3-2
Traktor 82' i krči? Ne vjerujem, pa to je skoro novi traktor :p
Ajd, šala mala, puno ima na forumu opisano o šaltanju... imam ga malo više od godine dana tek i odmah sam skužil da zeko voli mirnu, smirenu ruku, pogotovo se ne čuje uz među gas sa duplim kuplungom u nižu i samo duplim ( bez među gasa ) kuplungom u višu brzinu. 100% funkcionira. Moj krampinjo zakrči samo dok ženu pelam:LOL:

Najnoviji postovi

Na vrh