Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,713
I kak buš do nje dok se zemlja smrzne 🤔planiram zakopati dostatnu količinu rakije
I kak buš do nje dok se zemlja smrzne 🤔planiram zakopati dostatnu količinu rakije
Rekli su neki, što si kosila, kosila si.... tak i ovo sa natakivanjem.... ti barem moreš potegnuti, ja više ni toČeka se samo da malo zatopli da mi bude lakše nataknuti
možda ju je prijašnji vlasnik s razlogom otkopčalpapučica špere je bila otkopcana
Mogu ti sutra izmjeriti na mojoj 52jki, pretpostavljam da je isti sistem kao na tvojem, ako se netko u međuvremenu ne javi i demantira sličnost.pre kratka je šipka
Traktor 82' i krči? Ne vjerujem, pa to je skoro novi traktornpr 2-3 krče isto tak i kad se šalta iz 4-3 ili it 3-2
žurbaa roki, moje isprike.Znaš li što je ovo "."?
To nisam znal, al čisto sumnjam da ovaj moj 86'ima sinkrone u svim brzinama. Hrže kaj cujzek ako ga silujem.52 ima sinkrone na brzinama ko i 7211, a i sve u
u višu ide samo dupli kuplung ( kuplung-mjenjač u ler-kuplung-viša brzina), među gas ide u nižu al mora se malo istrenirati , pogoditi okretaje ( kuplung-mjenjač u ler+među gas-kuplung-niža brzina )!!među gasom šaltat u višu brzinu