• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Mene bi bilo sram pitati, a onda takav odgovor dati i najvjerojatnije nikad više nebi nikakvo pitanje na forumu postavil i očekival tuđu pomoč.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,701
A nego koga?

U ČEMU JE PROBLEM??

Postoji točna udaljenost kako semering mora biti, a ti se hvališ kako namjerno nisi htio dati informaciju... Ipak postoje ljudi koje će dati potrebnu informaciju.

Ne znam što sam ja to krivo pitao? Prosvjetli me. Ionako sam davno rekao administratoru da me obriše s ovog cirkusa koji više ničem ne služi nego prepucavanju pa je on to odbio.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,704
Mladiču, bez nervoze, buš prerano sjede skupil ;)

Postoji točna udaljenost kako semering mora biti, a ti se hvališ kako namjerno nisi htio dati informaciju... Ipak postoje ljudi koje će dati potrebnu informaciju.
Gde si pročital da sam se ja falil sa podatkom za kojeg tvrdiš da ga ja znam?

Prosvjetli me. Ionako sam davno rekao administratoru da me obriše s ovog cirkusa koji više ničem ne služi nego prepucavanju pa je on to odbio.
Evo, pokušal bum te prosvjetliti zadnji put, ovak direktno.

Forum ničem ne služi radi pomaganja kakvo si nam ti pružil s podatkom kak montirati semering...
Prije cca mjesec dana pital si za fi lamele i dobil si odgovor u roku odmah...

A to da te se briše.
Radi takvih kaj ni hvala neznaju napisati kad odvojiš vreme i potrudis se pojasniti im, dane i sate sebe uložiti dok oni shvate, a kad shvate ispare i vrate se dok opet zapnu i to uglavnom na pp.
E Radi takvih i ovih kaj su svoje "znanje" čuvali ko ti svoje striček je nekad davno odlučil odustati od foruma.
Napisal je oproštajno pismo i isparil. Nije se prijavljival ni pratil forum neko vreme.
A onda se smiloval pozivima dragih ljudi pa se vratil i ostal do danas.
I nisam jedini koji se vratil, ima nas još. Oni znaju koji su...

Tak i ti, odlazil si, vracal se, opet se posvadil, pa se izmiril..... pamtimo mi kaj smo duže tu.
Valjda si shvatil da nisi ovdje zatočen lancima i katancima.
Sretno.

Mene ti ono zbog čega sam nekad odustal više ne dira.

Najnoviji postovi

Na vrh