Taj booster zapravo posuđuje struju kao i kad posuđuješ sa drugog vozila?
zanimljiva sprava, to bi mi se svakako isplatilo. dal on može i puniti akumulator?
jednom sam na njuškalu naišao na mali Varexov aparat za zavarivanje, sa 3 funkcije-zavarivanje-punjenje akumulatora- pokretanje akumulatora(booster).. šteta što se tako nešto više ne proizvodi.
E jebi ga stari , ja sam ti old skul :mrgreen:Jedan od akumulatora koji imam je "bez održavanja" tj nema čepova ni doljevanja. kako njemu mjeriti kiselinu? nikako?
Prilikom kupovine novog akumulatora poželjno je obraćati pažnju na tome :toimonster:Neki nemaju ni tih čepova ispod folije
Takav jedan imam,mamicu mu vidim:mrgreen:Neki nemaju ni tih čepova ispod folije. Onda nema otvaranja bez da ga se uništi.
U takvom slučaju samo pomogne ispitni uređaj da da neku sliku kakvo je stanje.
Takav jedan imam,mamicu mu vidim:mrgreen:
Probao sam jednu stranu otvorit,i jesam nekak na silu,a onda problem kad je trebalo zatvorit,nije htjelo dobro primit,a niš stavio sam izolir traku i drži..
Ispraznio mi se pa sam ga dopunio..
A sad dali bi kaj smetalo da sam ga punio zatvorenog,bez da se čepovi otvore?
Namjertno ih tako naprave da traju 3-4 godine pa onda ih treba dati na reciklazu...Ali oni koji su original u vozilu, traju dosta.
Taj koji imam bez čepova je skoro nov pa mu još ne treba punjenje, al samo da znam za u buduće.
znao sam da nema čepova, uzeo sam ga jer ga je prodavač nahvalio, i ima 1 god više garancije (ako to išta znači)
umjesto destilirane vode još je bolje natočit kiselinu za akumulatore, većinom ih ima svaka malo bolje opremljena trgovina koja prodaje aku. Cijena za litru je oko 15-20kn
A si to ti probao? Doliti kiselinu u tvornički zapakiran akumulator bez održavanja?umjesto destilirane vode još je bolje natočit kiselinu za akumulatore, većinom ih ima svaka malo bolje opremljena trgovina koja prodaje aku. Cijena za litru je oko 15-20kn
i kaj se bude dogodilo mi smu kupili jedan bosov akumulator kaj se kiselina toci nakon pocetka upotrebe i sada ostatak doljevamo po potrebi ,a mozes jos i istocit staru kiselinu i natocit novu radi malog produzenja vjeka trajanja akumulatora.jesi siguran???
u akumulatoru treba određena gustoča kiseline, a ja mislim da samo voda hlapi
ako naliješ kiselinu povečat češ gustoču i ...
mane? Ko ti je tu prodal?
Za nadoljevanje samo i isključivo dstilirana voda!
To kaj piše ilegalac drži vodu!