Eto tako. Nešto malo se sijetijo na vas na sajmu. Sajamska akcijska cena 4400Tigre-ja ti je uz posust 16200(uz DDV,PDV,UST,IVA...heh),ne sijetim se ak imao koju opremu. Al 4400F imao je cijeno sajma 17880 al m ise čini imao je montirano tegove u stražnjim kotačima dodatno. A možda malo šire kotače možda, ne sijetim se dobro. NA kratko izgledao je super.
SN MAjor 5800 uz kabino, jako jako ljep, bij oje sa Torin Cab kabinom. Al imao je i Arnij, kao ,da nije homologirana za njega bez upotrebe arnija...ko bi znao. Eto nek priča slika. Kabinica jako lipa. A traktor nije imao ni 2 okretaja vratila. Ako to želiš dodati, dodatno pripiše 600EUR. Nije mi se sviđalo, da nema duplih okretaja vratila a nije imao na tlima pod papučicama gume, da pokrije cijelo tlo. Imao je podest orginal od traktora gumom pokrit, al dijo od kabine, koj prošiti taj dijo obični lim. samo bi mu ubacili gumu i bilo bi lipo ko nebesa.
Cijena TGF 7800S sa opremom na listu. Tek danas sam shvatijo, kako mu rade kočenje prednje osovine. Malo da se nisam ljugnuo pod nejga, kao muhaničar:
Ali bijo i Tony. Al Tony je ti oko 84kiloEUR, znači 2 i pola TGF-a. LP