vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Ja tebi lićim na autolimara , razočaran sam 8)Za limariju od auta dobar je i onaj kineski od 600kn to se ne zove varenje.
Ja tebi lićim na autolimara , razočaran sam 8)Za limariju od auta dobar je i onaj kineski od 600kn to se ne zove varenje.
NE.Ja tebi lićim na autolimara , razočaran sam 8)
E bome za aute variti treba jak aparat stavlja se 0.8 žica i varim ne 5 ili 6 najače inače tu nema posla ...
A ovisi ima fušara pa vare s svim i svačim i prave se pametni a nikada nisu vidili što je posao napravis auto od 15000 eura razbijen zavariš loše prag ili bočnu staranu pa popuca kit ishrđa što onda...
Onaj tko vari aute taj zna da na autu nemaš lima debljeg od 1mm osim na nosačima motora i mjenjača.Tko radi aute taj zna da su auti vareni točkasto.Tko radi aute od 15000e taj zna kako se koristi kit koji kit i koliko debljine.U ratno vrijee kok sam bio uSJP prodao sam 75 auta .Sve sam sam ofarbao . Većinu sam složio od nekoliko fixnih djelova(prednji keaj zadnji kraj krov.I jako dobro znam o čemu pričam.
Moj prijatelj imao je atest od Palfinger-aod95-99g. montirao je njihove 35tonske autodizalice.Prvu seriju vario je varstrojem od 160A .Svi varovi su rengenski pregledani i niti jedan ni bil loš.
1 cm/3 nosi 900 kg .Cjeli auto ni teži od 2000kg.
Da ti rečem jednu stvar da samo oni što brljave vare točkasto pogotovo kad mjenjam bočnu stranu ja neznam što bi ju drzalo točkasto da zavarim :rolleyess:
Nevene nemoj više ni slova.Da ti rečem jednu stvar da samo oni što brljave vare točkasto pogotovo kad mjenjam bočnu stranu ja neznam što bi ju drzalo točkasto da zavarim :rolleyess:
ajme nevene najmlađi si ovdje a najpametniji, izgleda u svakoj te temi peru pa stani malo na loptu i ne valjaj gluposti :fball:
Da ti rečem jednu stvar da samo oni što brljave vare točkasto pogotovo kad mjenjam bočnu stranu ja neznam što bi ju drzalo točkasto da zavarim :rolleyess:
neven 533 vam se više neće javljati, tražio je da mu obrišem profil, traženo-učinjeno...
možda se prijavi pod drugim imenom, jer je ovo stvarno zajebo...
A joj, baš šteta, taj momak me znao u istinu razveseliti....čak sam zbog njega naučio "klingonski":madmana:, da ga mogu čitati...mlad je, bude ga žena s kockala..
Ne zavaruje se lim točkasto zato jer netko ne zna ili ima lošu opremu, nego zbog toga da se ne unese mnogo topline i da ne dođe do deformiranja i pomicanja zavarenog mjesta. Pa čak i oni dijelovi koji moraju biti skroz zavareni, zavaruju se na način da se točkasto naizmjence dodaju varovi dok se sve ne popuni..
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Eto mača...čestitam, još ti samo mač fali...:rolfer::rolfer:
Objasni :scratch...Luke, I am your father...
Dovoljno, da ju imam :finga:Koliko divljači si dal za nju?