Da, samo-zatamnjujuća maska. Za MIG/MAG, TIG i MMA.Jel to onaj speedglas 100 za tig varenje, ima jedan na njuškalu za 900 kuna.
Da, samo-zatamnjujuća maska. Za MIG/MAG, TIG i MMA.Jel to onaj speedglas 100 za tig varenje, ima jedan na njuškalu za 900 kuna.
Pogledaj na 3. sliciA koji model točno?
Ima V. Bez toga ju nebi kupilKoliko vidim nema V prema tome jeftiniji model za tig.
Teško, vrlo teško. Najzahvalnije je autogeno zavarivanje ispucanih dijelova lima (može i TIG) jer lim ne ostaje napet pa da opet puca.Pozdrav svim forumašima...
Imam jedno pitanjce...
Bili se moglo sa paratom varstroj varex 160 variti tanki lim (tj bili izgorio) šta se tice lima mislim na haubu od tv
Pozdrav svim forumašima...
Imam jedno pitanjce...
Bili se moglo sa paratom varstroj varex 160 variti tanki lim (tj bili izgorio) šta se tice lima mislim na haubu od tv
Varex 160 je RELMožeš sa CO2 bez problema ljepo se vari.Za probat uzmi dva komada lima(odsjeci od nekog auta)važno da su posve čisti bez boje 1cm od vara.savij ih u L i približi jedan drugome. Ako nemaš automatsku masku neka Ti netko podešava lagano brzinu žice dok variš .Kad posve prestane prskat dok ideš pištoljem prema napred otprilike je idealno.Jakost nek bude manja od polovice skale.Ako manometar ne mjeri količinu plina onda poslušaj na uho da lagano šišti.Kad tako naučiš varit dua lima a da je var posve ravan a lim otopljen za dvije svoje debljine uzmi takva dva lima i prisloni jedan do drugog i probaj varit ali sad za1/3 brže.Pa nam napiši rezultat
Varex 160 je REL
Inače, jako lijep opis.
Ispričavam se.
Da u pravu si VARMIG 160 je MIG-MAG.
Za REL treba isto napravit sa limom elektrodu max 1,5 i jako malu struju. Nagnut elektrodu (čim više) da ne ljepi i ide .Tako sam nekad vario auapuhe.
Možda netko bude nešto iskoristio iz prijašnjeg posta.
pa kako staviti vise slika odjednom a da se vide ????????
U ImageShacku se kopira forum link koji se nalazi pod Embed this Image.
pa gdije je taj "forum link"???????:rolleyess:
Uploaded with ImageShack.us
ako zelim postaviti vise slika odjednom jer ako imam vise slika i stavljam jednu po jednu traje vijecnost
Klikneš na jednu sliku, onda se ona otvori i tek onda na desnoj strani ima forum link pod Embed this Image. Onda se treba vratiti pa kliknuti na drugu, pa onda kopirati itd...ok ok nemoj se ljutiti!!!!!!!!!
budem probao
ok ok nemoj se ljutiti!!!!!!!!!
budem probao