Ako buš imal priliku zagledaj se malo bolje pa javi.Nisam puno zagledao, zbog radi kiše, ali sam vidio "stopalo" karter i pored radilice 2 španera/rolera...
Motor je 1.416v twinport. Vidio sam da je ta veličina glave na ovjesu.Ak je 2.0 ili 2.2dti hoće ispast od španera kanalnog remena, al on obično pukne. Ima na nosaču motora, ustvari 90posto šarafa od motora na njoj je sa torx glavom.
Naručil sam kod jednog, čekam odgovor, šalje poštom, plaćanje kod preuzimanja.Budem malo pronjuškao po fejsu u Ford grupi😉
Muha je dobro primjetio da je glava vijka i vrh masni. Iako sam ja oprao vijak u benzinu ali ne baš detaljno. Pitao sam brata on ima Astru H da nije možda od njegovog auta ali njega to nedira hehe.A,da nije možda od Alfe?
A onda dobro, ja još dugo let s tim nebum imal problema. Kad njega svijetska populacija nakon 20 let proglasi kao dobrim autom onda je on moj....Nije problem dok moraš zdići haubu da bi dotočil ulje. Problem je dok zdigneš mjerač za ulje,i vidiš da je nivo zrasel ( iz nekog razloga,na dizelima nove generacije)