Prvo , jesi li siguran da je ovo 82ka? može da bude i 552 , sa ovako nečitke slike ja ne vidim koji je
Najlakše ćeš vidjeti na pumpi i bloku motora , na PVP gledaj koliko je obrtaja i koji je model motora na pločici motora
1. pa gledati sve kao i na svim traktorima , posebice obrati pažnju na diferencijal recimo i neke skuplje segmente , pritisak ulja , duvanje na iber lauf odnosno mjerač ulja pošto neki mangupi znau da ubace spužvu ili nešto slično u iber lauf i urade još par caka pa motor ne djeluje kao loš
2. Akumulatori su standardni 12 , idu 2 komada (neznam tačno po koliko AH) čini mi se 70-90 , nisam siguran
3, grijač je nenormalan :lol: dobija dva napajanja , jedno napajanje je grijač a drugo elektro ventil u njemu koji se aktivira verglanjem i tek tada propusti naftu da napravi baklju , mnogi neznanjem korištenja grijača brzo ostanu bez njega
Ja sam tu ubacio klasični grijač od IMTa i radi ali nije to to
4. rekoh već pod 1 , standardno kao i za sve motore , skineš čep od sipanja ulja i ako vidiš zupčanike od PVP a on tu ne duva i ne dimi dobar je vizeuelno
5. obrati pažnju koji je model , 82 ili 552