Ja imam ZMAJ 224. svakom bi preporucijo taj berac. ima izuzetno veliku propusnu moc obranog klipa preko komusackog stola , tako da gotovo nema sanse da ga zatrpas i moze dosta brzo da bere. Ja berem NA 1000 O/min PTO sa traktorom od 60 KS. Mnogo brze bere od TORNADA 80 mada je malo veci od njega, odnosno samo visociji a tezi samo 80 KG ali zato dosta konstrukciono jaci dosta bolje sitni masu i nize sijece. ima visociju tacku praznjenja spremnika. za odrzavanje dosta prost. uz dobro odrzavanje i pripremu za sezonu nema nekih vecih kvarova, uobicajeno neki lezaj,osigurac,lanac.uglavnom sica i to rijetko.
Ne pretjeruj. 540 je optimalna brzina 600...650 max.a koji je optimalni broj obrtaja kardana????
negdje 600-700, za npr dvoredni zmaj 222-224????
vidio sam da ljudi sa 539 rade na 1900 obrtaja motora,a on ima na 1600obrtaja 540 kardana......znači, to je tu negdje kako navodiš.......čudno mi je bilo, što je napisano da ide na 1000 obrtaja........
Evo skladištar, sve slike koje tenutno imam :mrgreen:
da li stane sip tornado 40 na vucnu sluzbu???Imam u planu kupit jednog al neznam kako da ga dovezem kuci?Da li se on moze zakvaciti za vucnu slizbu i vozit po cesti?da li je moguce?
da li stane sip tornado 40 na vucnu sluzbu???Imam u planu kupit jednog al neznam kako da ga dovezem kuci?Da li se on moze zakvaciti za vucnu slizbu i vozit po cesti?da li je moguce?
Dovezli smo berac sa vucnom zakacili za kuku i gas! eto ako ima netko da mi malo kaze na sta da pripatim kod beraca i sta da promjenim prije sezone?poz slike kasnije cu stavit !