gec67
Član
- Tu od
- 26 Ožu 2011
- Poruka
- 768
kod mene nema suše,žena rodila,noćas sam postao tata po drugi puta,kćerkica stigla.:supz:
Čestitke iz VG :drinkers:
kod mene nema suše,žena rodila,noćas sam postao tata po drugi puta,kćerkica stigla.:supz:
hvala na čestitkama i lijepim željama ljudi,ajte na pivu:drinkers:
Jel zna tko gdje ima povoljno kupiti foliju 8,5 m širine dužine do 250 m? Naravno ne u jednoj roli Još ako je ne kapajuća Trebao bi neke cijene Hvala
Obično, škrtac plaća dvaput (ne znam kako je sa siromahom :mrgreen; ali imaš dvije mogućnosti; obična folija + Anti Drop (preparat protiv kapanja) ili odmah anti-drop foliju :scratch...E sad kako siromah ne bi plaćao dva puta me zanima da li može ispasti kakav bed ako folija nije anti kapajuća? Pa mi po salati kap kap kap...
Ajme meni koje su to cijene od ovih preporučenih Ovog sa M ne mogu dobiti, kaže broj nije dodjeljen.
Hvala svima, provjerit ću! Do sada je najpovoljnije 20,12 kn / kg sa pdvom UV stabilizirano. No ni ne isključujem mogućnost nešto jeftinije građevinske folije od 100 microna bez UV. Kako se to može odraziti na hibride koji su namjenjeni za plasteničku proizvodnju? I da li može biti bed ako uzmem hibrid za otvorenu proizvodnju a stavim u biti u tunel zaštičen od kiše i vjetra? Ako razumijete, da li su pojedini hibridi osjetljivi na UV spektaR?
Jel zna tko gdje ima povoljno kupiti foliju 8,5 m širine dužine do 250 m? Naravno ne u jednoj roli Još ako je ne kapajuća Trebao bi neke cijene Hvala