• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

bunari za navodnjavanje povrća

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,817
Pitaj u susjedstvu!
Ako si južno od Save/Zg, poslije 2-3 m dolazi šljunak i voda

JamesDouglas

Član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
41
Pozdrav, da li je netko radio legalizaciju bunara?
Mislio sam legalizirati bušotinu na polju.
Promjer je 75 mm ( ne znam da li je to uopće bitno za legalizaciju).
Zanima me cijena, koliko traje postupak i najvažnije, da li smijem koristiti bunar dok traje postupak...
Hvala na odgovorima
To i mene zanima. Ne znam je li dovoljno samo predati obrazac za vodopravnu dozvolu ili treba projektant napraviti projekt i geoloski elaborat. Meni bunar treba za malu parcelu i nije komercijalna proizvodnja, ali ne mogu naci treba li projekt i elaborat.

JamesDouglas

Član
Tu od
4 Svi 2025
Poruka
41
Zanimljivo!
A kako stojite sa vodom, na kojoj je dubini?
Ljudi iz sela kazu da je prvi sloj na 5-6 metara, a drugi na 8-9 m. Stavio bi cijevi 125mm ili malo sire. Ali ne znam kako ide sa papirologijom? Sto trebam napraviti da me drzava ne uhvati za vrat?

Najnoviji postovi

Na vrh