Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
PP.
Upravo tak kak i veli ZJ, ne živim od poljoprivrede, niti ne živim u roditeljskoj kući, otac i majka imaju jednu kravu kao ljubimca za razbibrigu i 4 pajceka.Dečki, na malim parcelama veći traktor samo je smetnja.
Imal sam dvoredni berač, a više sam mogel na dan pobrati z jednorednim... Tam gdje je on tomeki su glavna snaga.
Čovjek želi noviji i moderniji traktor od 35 let starog Štorea, iste klase. Zakj bi to bila kriva želja?
Ne živi od poljoprivrede niti povećava gospodarstvo, pa mu ni ne treba jači, već bolji stroj.
Dok smo mi kupovali, Dorado je otpal radi visine i penjanja u njega. Japa je tad imal 70let, a ja (samo) 37.Što se tiće niskog i visokog težišta, hah, samo je kabina visoko, malo je drukčiji osjećaj u odnosu na štoreta ili neke koji nemaju ravni pod...
ZJ, iste su godine otprilike kod mene i mog oca trenutno, samo kaj smo otac i ja po tri godine stariji.... :-(Dok smo mi kupovali, Dorado je otpal radi visine i penjanja u njega. Japa je tad imal 70let, a ja (samo) 37.
Sad se japa više nemre popeti ni u ovoga... I Tomek bil previsok
Pozdrav,Bome da.... no platil je ceh s tim gumama.... boljelo je novaca....
Što se tiće niskog i visokog težišta, hah, samo je kabina visoko, malo je drukčiji osjećaj u odnosu na štoreta ili neke koji nemaju ravni pod... no s tim gumama i širinom i težinom grebe po bregima ko mačak.... danas idem još pogledati Lamborghini 664