daniel2356
Član
- Tu od
- 14 Svi 2009
- Poruka
- 550
a šta si ti več polupo vrata na svome pa znaš cijenu :scratch :scratchdaniel2356 kaže:
a jebiga to nisu isti traktori marka trazi i cjenu, mi kat smo kupovali za mengelicu lezaj kostal je oko 350,kn,a isti takav po broju je kostal 42 kn,sad ti budi pametan.daniel2356 kaže:ne, slupali su na landiniju 200 ks u AGROVLADISLAVCIMA, imaju istu kabinu kao i ja, čovjek ostavio otvorena vrata i išao pomaknut traktor i zapne za nešto sa vratima.
e... nemogu sada... moram ga slikat.... hhopgvukovic kaže:
Hvaal ti.. Traktor je u Proizveden u Austriji... )minajo kaže:Prijatelji što se tiče stakla to vam je naj manji problem odete u osiguravajuću kuću i platite kasko osiguranje za traktor cca 1000,00kn onda ste sigurni od mnogih stvari.
Predlog za OPGVUKOVIC prvenstveno gledaj u gume da ti što manje guma gazi brazdu. Moj savjet ti je da ideš na 3 brazde rešetkaste okretač ali zahvat da bude veći (cca 18") jeste da je brazda malo veća ali je tu bolji učinak kada se uzme u obzir vrijeme, potrošnja goriva ili 3 ili 4 brazde je ista to ti kažem iz iskustva. Prijatelj mi ima 140 i vuče Lemken 4 brazde potrošnja cca 15l / kj.
Što se tiče traktora CASE MAXUM X-LINE to je isti STEYR PROFI 6125-6140. CASE za ove modele se radi isključivo u Austriji.