• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CASE

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
Hvala svima na čestitkama...

Čestitam na kupnji,takvog što bi i mene zanimalo!
Što ima od opreme i koliko € te izašao? (ovo može i na pp) :)

dino cijena je 34000e+PDV iako je takav oko 37000e+PDV.Na traktor sam se odlučio prije par dana i to neplanirano_Od opreme sam uzeo:mjenjač20x12 sa puzajućim brzinama,klima,prednje blatobrane,teleskopske retrovizore,kardan sa540-750-1000okr./min.,klizna stražnja kuka(po visini),posuda tekućine za pranje prednje i stražnje šajbe,malo bolje sjedalo iako ne zračno,i još nekih stvarčica kojih se ne mogu sjetiti.

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
josipe,hvala na informacijama!
Čekamo prve dojmove! :)

imt 577

Član
Tu od
14 Ruj 2010
Poruka
43
pozdrav
Jel zna netko cijenu case-a 60 ks, sa osnovnom opremom ali da ima klimu?
nemogu nigdje naci na internetu

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Josipe sretno sa makinom,nek' se navrti sati što više sa što manje kvarova!

H

Hurlimann86

Guest
Josipe čestitam na kupnji dobar izbor i nek samo dugo služi.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
evo samo da kažem ja sam zaposlenik agronoma kada bi ti trebala biti isporuka traktora dali su ti možda rekli

stiže za mjesec i pol danas mi rekli.
@delac
Massey-Ferguson-a sam stavio na njuškalo prije 4-5 dana i danas došli ljudi iz BiH i kaparisali ga.

M

minajo

Guest

dino cijena je 34000e+PDV iako je takav oko 37000e+PDV.Na traktor sam se odlučio prije par dana i to neplanirano_Od opreme sam uzeo:mjenjač20x12 sa puzajućim brzinama,klima,prednje blatobrane,teleskopske retrovizore,kardan sa540-750-1000okr./min.,klizna stražnja kuka(po visini),posuda tekućine za pranje prednje i stražnje šajbe,malo bolje sjedalo iako ne zračno,i još nekih stvarčica kojih se ne mogu sjetiti.

Čestitka za kupovinu traktora a bogami i za izbor traktor jer vrlo funkcionalan i vrlo moćan to ćeš se sam uvjeriti prilikom prvog ozbiljnijeg posla (oranja). Interesira me jedna stvar dali ima EHR i mjenjač dali je mehanički ili sa powerom tj. zec-kornjača.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
uzeo sam mjenjač bez power-a znači čista mehanika,a hidraulik bez ehr-a.
mislim da je bolje ako traktor ima što manje struje iako je sa strujom rad samog vozača puno
jednostavniji i učinkovitiji.

M

minajo

Guest
Prvo cijena je povljnija ali elektronika ti je jako napredovala ona je u traktorima barem 30 godina radio sam u prodaji traktora i nikada nismo imali problema sa njom nekakvih da ti pamet stane možda neki prekidač i to ti je sve a to ti je kao da ti pukne sajla od kvačila ako me razumiješ šta kažem znači i mehanika se može kidati možda i češće sve ovisi koliko si upućen u stroj i njegove mogućnosti.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
možda sam se krivo izrazio,ali kada jedan traktor ima jako puno nečega veća je mogućnost da će biti kvarova,a što se tiče EHR-a on mi ni ne treba jer traktor će većinom prskati i bacati gnojivo.

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
912
automatska kuka za case

imam case jx60 kad sam kupovao traktor nisam kupio automatsku kuku skupo bilo

tak da imam samo obicnu na pomicanje gore dole

jel bi se dala pripasat od neceg imam od zetora ursusa imta po 100eura na ponudi

ili mozda od starog casea pase gore

mucim se s prikapcanjem jednoosovinke i cisterne a mislim da noga na navoj nije rjesenje

upravo saznao cjenu nove u agronomu 18000kn s pdv

valda je od zlata

Posljednje uređivanje:
M

minajo

Guest
imam case jx60 kad sam kupovao traktor nisam kupio automatsku kuku skupo bilo

tak da imam samo obicnu na pomicanje gore dole

jel bi se dala pripasat od neceg imam od zetora ursusa imta po 100eura na ponudi

ili mozda od starog casea pase gore

mucim se s prikapcanjem jednoosovinke i cisterne a mislim da noga na navoj nije rjesenje

upravo saznao cjenu nove u agronomu 18000kn s pdv

valda je od zlata

Pogledaj kod Ferenčaka mislim da su povoljniji sa zamjenskim a kvaliteta mislim da ne zaostaje ili pogledaj u Stepcu tj. Europrojekti.

raskooo

Član
Tu od
22 Velj 2011
Poruka
127
da li neko zna kolko tačno konja ima case 4215

imaju tu neka nagađanja:70,72 ali meni zanima tačan podatak..

VUCKO

Član
Tu od
31 Svi 2010
Poruka
59
da li neko zna kolko tačno konja ima case 4215

imaju tu neka nagađanja:70,72 ali meni zanima tačan podatak..
ja imam case 4220 i on ima po svojoj originalnoj saobracajnoj 77 ks a mislim da 4215 ima oko 75 jer 4210 je 70 ks (cini mi se)

Najnoviji postovi

Na vrh