• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,425
Dečki planiram ići pogledati cisternu Creina crvena ona, 2700 L...ofarbana je cijela itd, ja znam da tu ne mogu gledati puno stvari jer je to već stari stroj.

Mene zanima ako mi može tko dati informacije što pogledati prilikom pregledavanja?

swedenmark98

Novi član
Tu od
19 Velj 2025
Poruka
4
Pozdrav ljudi,
imam CREINU 2700 litara - zgužvala se, ali smo ju obnovili cijelu iz nutra i praktički se ni ne vidi da je bila zgužva (stavljen je lim iznutra oko cijele bačve i pojačanja). Koristim je godišnje za 30 pumpanja, međutim imam problem. Kod prvih nekoliko pumpanja (2-3) napumpa cisternu pod IMT-om 533 za nekoliko minuta do vrha jer vidim na oku naprijed dok je puna i isključim. Međutim, nakon već trećeg puta treba joj da napumpa cisternu cijela vječnost - lopatice (ima 5 komada) sam promijenio prije nekih 2.5 godine - ali situacija niti tada nije bila puno bolja. Ima li netko kakav odgovor što bi mogli biti u pitanju, a da se da relativno popraviti u kućnoj radinosti ili budem morao zaviriti dublje u džep i nabaviti novu. Ovu bih pokušao spasiti jer smo obnovili cijeli spremnik.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
468
Kada počne dugo pumpati da li je razina vode (odakle vuče) postala puno niža? Kakvo je podmazivanje pumpe, da li si provjerio da ulje jednako kapa i kada počne sporije pumpati? Da li radi sa istim brojem okretaja kada sporije pumpa? Da možda ne počne vuči zrak na posudi/crijevu/sigurnosnom ventilu nakon par ciklusa negdje?

Najnoviji postovi

Na vrh