Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,535
Nejdu tvoje rakete z grunta 🤭
Nikad ih nebum prodal. 😊Nejdu tvoje rakete z grunta 🤭
Pa jos imam vremena napraviti sve s njima, ali vec je tu dosta zemlje pa razmisljam o velikom traktoru.Super, vidim da ti dobro ide ali ne odustajes od rakete. Novi si uzmi samo ak dobis poticaj, ovaKo to nema smisla. I naravno ako si u pdvu.
Same dorado ili deutz fahr agroplus fu ok 50000€ s pdv-om tak da je to malo previse.
Prije dvije godine imao sam ponudu na 38 i jos se danas tucem po glavi kaj nisam to uzeo....
Oko čistoće kabine ćeš se zafrknuti, pod je šupalj, izolacija od motora je drek i uvijek ulazi ispod volana i kroz polugice hidraulike može ući pomeranac, a ne prašina. Tako da ti je to jalov posao držati tu kabinu čistom, jedino priznam da zimi bude cakum-pakum ako se izuješ na stepenicama, tako sam manje više bio u oranju uvijek bos, mjenjač grije pod, a ventilacija ostalo, za to je stvoren 😙👌🏻Znam ja da bi se preporodil s udobnim traktorom i da bi jedanput prije napravil.
Ali nemre raketa nikad biti na toplom, za cisternom je svaki dan.
A i 539 je nezamjenjiv na beracu i kultivatoru.
Kupljenec, nikakvi veci Imt-i, pa to je neudobno i bucno da ti pamet stane.
Ne znam zakaj, ali najvise sam priklonjen Zetoru, samo zbog one njegove kabine, pa ta kabina je soba sa pet zvijezdica.
A kod mene bi uvijek bila cista da bi se moglo spavati u njoj.
Mislim da bi s jednim pravim Z 7340 radil 40-50 rali bez greske.