dino kaže:Tema je stara ali ja ču svejedno komentirat jer nemam pametnijeg posla.
Taj navedeni đuro,to je sranje od kombajna kakvog nema,mi smo ga imali i to niš nevalja a skuplji je od ostalih,u to vrijeme kada su to moji kupovali za iste novce susjed je kupio 2 zmaja koja mu idu i dan danas a mi smo na našem imali milijun popravaka i nakraju ga morali prodat. Kupili su ga novog,odma u vršenju prvih jutara pukla mu je kosa,otišla poluosovina itd... i još se nakraju deda s njim prekreno i onda je bio ujeban dokaraj,kad smo ga prodali,onda smo čuli da ti kombajni su bili slabog materijala napravljenog zato što je trebao dobar materijal za pravljenje tenkova. Ja ti preporučam da nipošto neuzimaš taj kombajn,Zmaj je amerika naprema ovome!!!
Neznam, mislim da bi trebao više skinuti, premalo je to. Sve ovisi kakvo je žito i kakve su parcele.daniel2356 kaže:pitam baš zato što sam na x mjesta vidio da polako vrše, ima ih oko mene cijelo čudo, kolega ima dva komada(jedan za žito i jedan za kukuruz) i kaže da dnevno ne nakosi više od 7 vagona bez pauza i kipanje u hodu, a kombajn u kondiciji, održavan.