• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

èudan neki jd

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
da ali ne znam koja je kabina u pitanju imaš njh sa različitim kabinam sa SG2 ili SGH2 kao tvoja.A postoje i one obične kao što su bile na Pik-u ili onaj što ima Vlado iz Gašinaca.,te ništa nemaju osim grijanja

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
ima jedan u Piškorevcima sa tom boljom kabinom traktor je u dosta dobrom stanju mislim 92 god nisam gledao sate tip je tražio 11000 eur

K

krx pozega

Guest
Ne bih to uzimao jer ti traktori se prodavaju upravo na,oko,preko10000sati kad im se treba prepakovati mjenjač koji košta sa majstorima dodatnih 20000 kuna...prije par godina kupi ga čovjek koji je radio na njima u kombinatu i veli sve stoji samo ta boljka i nije prošlo mjesec dana raspe im se mjenjač u brazdi...znači sad već skup traktor sa obzirom na godinu a neznaš šta imaš...ponavljam traktor je dobar ali uglavnom se prodavaju pred generalni remont...a i veliki su to novci,mislim da sad postoje bolje opcije...eto jedno moje iskustvo sa njima

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
evo pa gledajte samo jedan ima onu običnu kabinu
Obrisan neispravan link.

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
dobri su,,al vidi im i cijene,,ima ih po 17 000 € :shock:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prava mrcina, makar nema prvu vuču.
Vuko bi taj i kuću....hehe!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma to uopće nema veze kad nem prednju vuču...hehehe, tak imam ja na imt-u.

Da mi je takav jaki prednji most odma bi si stavil prvoga utovarivača napred!
A vidi tek ove besne gume...

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
pa što,zar 565 ne može podnijet utovarivač??? može ga i 539 podnijet,ima negdje i video na forumu...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ma neznam ,nisam pametan kaj da radim.
Prvi rukavci su mi se več pojeli za skoro 2 cm, zato jer tata nije promjenio one ležaje na kojima se vozi dolje na rukavcu.
Može on podnijet, ima jedan iz susjednog sela samo što non stop mjenja pikse na rukavcu. Nekaku su slabo napravljeni.

Mislil sam nabaviti prvi most od MF-a onaj kaj ima opruge na rukavcu, kak imaju neki internacionali.
Pa bi onda gore složil dodatnu pumpu od maseja za utovarivač, a možda bi i onaj stari MF-ov utivarivač (MF 800)

Najnoviji postovi

Na vrh