evo jednoga sa njuškala http://www.njuskalo.hr/traktori/renault ... las-961287Tomyslav kaže:Što znate o traktorima Renault-Fendt?Jel je samo mašina od Fenda ili...?
Ajd ne lupaj gluposti :!:zetor4718 kaže:Što švabo napravi to ne napravi nitko!!!!Da nabrojim:MERCEDES-BENZ,MAN,VW,AUDI,BMW,FENDT,DEUTZ-FAHR,SCHLUTER,CLASS.Sve je totalno precizno i jako kvalitetno te besprijekorno.FENDT je jako kvalitetan i kad bi se bavio poljoprivredom definitivno bi bio moj izbor.Dosta je skup ali kvaliteta se plaća.Pošto ja neradim puno sa traktorom mene zadovoljava i Zetor tisućama godina iza Fendt-a.Inače jako mi se sviđa Fendt 308lsa i kad bi mi se pružila prilika bio bi moj izbor.U današnje vrijeme mislim da su FENDT,CASE,JOHN DEERE,CLASS po kvaliteti približno jednaki,al ZETOR je ZETOR!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ŠALA!!!!
el mložeš detaljnije da mi potvrdiš te podatke da je DF talijan odakle ti ti podatci s neke stranice ili.... :scratch :scratch :scratchmarko93 kaže:
pa neznam el je ili nije al ovo mi je prvi put da sam čuo da je DF talijan pa zato pitam el imaš neki povjerljiv izvor podataka, evo upravo tražim na netu ali ništa nema.. svuda piše Njemačka kvalitetamarko93 kaže:Nisam tražio nikakve podatke na netu..
Ako mislis da se varam dokaži da nije tako...
danek kaže:otkad pa je nekaj njemačkog kvalitetno,zna se da talijan radi najbolje poljoprivredne strojeve,dok aute ne rade kvalitetne ni jedni ni drugi.
:lol: :lol: kupis si jedan autic svabski pa ces da vidis sta je pila nepoderiva naprimjer r32 golfa deres ga i nocu i danju a nemozes mu nista tako je inace sa svakim njemackim proizvodom , a talijani neprave ni stapove za pecanje da valjaju zabari .a fendt je fendtdanek kaže:otkad pa je nekaj njemačkog kvalitetno,zna se da talijan radi najbolje poljoprivredne strojeve,dok aute ne rade kvalitetne ni jedni ni drugi.
baota kaže:kupis si jedan autic svabski pa ces da vidis sta je pila nepoderiva naprimjer r32 golfa deres ga i nocu i danju a nemozes mu nista tako je inace sa svakim njemackim proizvodom , a talijani neprave ni stapove za pecanje da valjaju zabari .a fendt je fendt
I moj stari je tako mislio 40g.baota kaže::lol: :lol: kupis si jedan autic svabski pa ces da vidis sta je pila nepoderiva naprimjer r32 golfa deres ga i nocu i danju a nemozes mu nista tako je inace sa svakim njemackim proizvodom , a talijani neprave ni stapove za pecanje da valjaju zabari .a fendt je fendtdanek kaže:otkad pa je nekaj njemačkog kvalitetno,zna se da talijan radi najbolje poljoprivredne strojeve,dok aute ne rade kvalitetne ni jedni ni drugi.