Mogu misliti što si vidio a kad bi se upitao dali to može netko kupiti odgovor bih bio strava.jovisa kaže:joj ljudi juce sam bio u Novom Sad-u na sajmu poljoprivrede strava sdta se tamo moze vidjeti :rolleyess: :rolleyess: :rolleyess: :rolleyess: a sto se tice fendt-a to je tek posebna prica neki momak ga je palio i pomijerao u pitanju je bio model 936 vario i ja sam se tu zadesio u tom trenutku...i mogu samo reci STRAVA...
Ja koliko sam vidio na ovih zadnjih desetak Fendova je četveroznamenkasti broj s jednom decimalom.To je kod digitalnih satova a možda neka serija prije 1995g ima brojač koji nije digitalni.Kostas kaže:Ero, pitanje bez uvreda! Da li si Ti pametan zato što misliš da nema peteroznamenkasti brojač ili Ja neznam pročitati broj šesteroznamenkasti broj sa jednom decimalom?
Kostas možeš pogledati i sliku s 47 strane gdje se i lijepo vidi koliko ima cifri na brojaču radnih sati.Ero kaže:Ja koliko sam vidio na ovih zadnjih desetak Fendova je četveroznamenkasti broj s jednom decimalom.To je kod digitalnih satova a možda neka serija prije 1995g ima brojač koji nije digitalni.Kostas kaže:Ero, pitanje bez uvreda! Da li si Ti pametan zato što misliš da nema peteroznamenkasti brojač ili Ja neznam pročitati broj šesteroznamenkasti broj sa jednom decimalom?
Nisam to vidio ali vjerovatno da je tako ako si ti to raspravljao s tatom i vidio da su brojke stisnute.Kostas kaže:Govorimo o digitalnom satu, u pravu si da ima četiri znamenke sve dok ne okrene 10000 sati, sjedi sam u jednom fendtu koj je imao preko 11000 sati, a prije toga smo moj tata i ja vodili rata o toj temi. ja isto nisam vjerovao da je to moguče jer kako ti kažeš kako stoje brojke na displayu nema mjesta za petu brojku i zato su brojke bile malo stisnute i lijepo je pisalo 11000. zbog rasprave sa tatom pročital sam deset puta i broio brojke i tako sam se ja razuvjerio po pitanju peteroznamenkastoga broja.