Tomo420
Svakome se želja nekad ostvari samo ako je dovoljno velika. Kod mene su uvijek bile neke druge stvari na spisku da se kupuju, nikad neki jači motor na spisku. Istina da se imalo više Tomosa, Yamahu cross ali makina je nešto drugo. Ali kako je več Josa reko nakon 30 godina. Vidiš, kod mene je morala doči 40a godina.
A istina, vremena danas nisu najbolja, ja se samo nadam da zadržim ono što imam jer se za tog BMW moralo dosta požara pogasit, dosta prometnih nesreča riješit... da se došlo do njega.
Pozdrav Markec!
Kad čitam tvoje riječi mislim da si ipak imao sreče pošto si svaki vikend mogal oči na more. Imaš sad još prilike da ideš sa motorom. Istra je još dosta topla tako da možeš još iskoristiti. Hvala na pozdravima.
Josa
Ti si mislim da najviše koristil svoju makinu jer si od željeza
, tebi mraz ne može ništa. Ti letiš sa motorom nije bitnop kolko je stupnjeva
Čiko
Nije da Bagerista nebi htijo upalit makinu Agrija, nego nije bilo potrebe, kad ga vidiš nema sumnje da mu nešto ne radi kako treba.
Prepuručuješ mi kontinentalnu Hrvatsku za izlet. Bio sam ove godine sa motorom 3 puta u HR. Dva put more a jedan put kontinentalna HR
. Mislim da sam za ovu godinu plan napravijo 100% a za sledeču još se nezna kako če bit, očeju bit uslovi težko je sad planirat. Kako god bilo, ako bu se išlo preko Bregane iskorističu tvoju dobrodošlicu
i svakako hvala na pozivu.