Danas sam posjetijo mog prijatelja vatrogasca Aca93. Prvo, moram se zahvalit njemu i njegovoj familiji koji su me jako ljepo primili i predivno ugostili. Inače Aco živi sa prijatnom familijom na jako ljepom mjestu, na imanju kojeg možeš samo poželjeti. Odmah se može primjetiti da je Aco radan čovjek koji neda mira sam sebi pa je zbog toga uvjek u poslu. Mlad je on ali razmišlja kao neko ko ima puno iskustva a i volje za rad. Možeš mu se nadiviti koliko on još planova ima za koje ja ne sumnjam da če ih ustvariti. Zato mu želim da bude zdrav jer mi izgleda da če se za sve ostalo sam pobrinuti.
U ovoj prilici Aco se pobrinuo i oko toga da se sretnem i sa ostalim forumašima u njegovoj okolini a to je Tomo420 i Tuaregr10.
Usput smo se Aco i ja zaustavili kod Tomo420 gde smo pogledali (naravno što bi drugo nego) njegov TV-420, popili, posjedjeli i popričali. Vreme je brzo letilo a Tomo420 imao je obaveze pa smo ga možda i predugo zadržali. Hvala Tomo420 za sve, bilo mi je prijatno kod tebe. Jedino mi je žao da se nismo sjetili da se slikamo ali ne brini, ja nosim sliku u glavi
.
U blizini Aca živi i naš forumaš Tuaregr10 sa kojim smo se isto sreli. Sa njim je bio i njegov brat koji voli čitat forum ali za sad još ne piše. Tuaregr, metni mu olovku u ruke pa nek piše jer je inače dobar sugovornik pa mislim da bi bilo dobar i drag forumaš. :mrgreen:
Ukratko rečeno, bili ste mi super društvo i drago mi je da smo se sreli, popili, popričali... Hvala vam za prijatno vreme koje sam proveo sa vama
.
Eto toliko o današnjem danu koji mi je prebrzo prošao.
PS
Bit če i koja slika o tome