Re: TOMO VINKOVIĆ
...pozdrav bećarima najboljeg poljoprivrednog-foruma!., ljubiteljima traktora; TOMA!!!
velika i posebna pozdrav, iskrene čestitke na velikom trudu; BEZIMENI - bezimenom ! U ZENICU - BiH !!!
...moram pisat svaka čast majstore "bezimeni"!., na ovom velikom i nesebičnom trudu na uredjenju traktora tome., pa tebi bi trebali platit i posebno te nagradit kada imaš toliko volje, strpljenja, živac, novac, ..., bla, bla, bla,... za napravit mali milijon stvari na tom kršu i lomu od traktora tome.-
...a ča se tiče ovi slikic jedva sam ji pogljedal., /treba napravit nešto da se moredu odma vidit/., trebalo mi je skor sat vremena za pregljedat ovi neki desetak slikic., ujedno moram i komentirat da se ti moreš zvat i "bezglavi"., pa na oni svi slikica svud se vidiš ali bez glave., /...ovo je onako usput napisano., molim bez ljutnje ili uvrede., "smatram da nisi ružniji odmene u faci"/.-
...NARODE MOJ!., sada se postavlja jedno logično pitanje?., /...naravno, bez logičnog odgovora!.../., pa kakov je gazda stroja - traktora???., ako je /onakov/ storj - traktor!., čovik - gazda je sigurno u k.... -
SRETNO bezimeni!