firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Re: TOMO VINKOVIĆ
Odličan je, sve pohvale, nek ti služi puno godina!
Odličan je, sve pohvale, nek ti služi puno godina!
TOMO VINKOVIĆ kaže:sale traktor ti je odličan,nek te dugo služi!!
kakva su to svitla-jeli imaju odsjanjalke,..???
koja je to marka guma i koliko si ih platio????
sta malo moj sukne dim k'o FAP :lol: mora izbaciti crn dim prilikom paljenja ili turiranja, sve zavisi koliko naglo povecas broj obrtajasaleservis kaže:.....dali je normalno kad se traktor upali, malo zadimi crno, u toku rada radi sa sasvim malo plavicastog dima kao dim sa cigarete, u toku rada ili kad se vozi tog dima nema, a kad se isturira oce da izbaci crni dim...... :shock: razumete me.. dali je to normalno da se tako ponasa motor LDA 100, ako ne dali bi pomoglo neko stelovanje dizne ili ugla paljenja Bosh pumpe, zamenio sam uloske i u dizni i u pumpi..
DUDO85 kaže:grofe molio bih te sa savjet dali mogu na tomu 18 ks stavit 7.50-16 umjesto 6.00-16 dali će motoru biti teško
Bagudina kaže:
ja licno nebih preporucio, kod mene je bio mali motor i gume 7.50 - 16 i nisam bas bio zadovoljan (na prethodnim stranicama sam pisao kako je tekla preobrazba mog TV)DUDO85 kaže:grofe molio bih te sa savjet dali mogu na tomu 18 ks stavit 7.50-16 umjesto 6.00-16 dali će motoru biti teško
edosoko kaže:ja licno nebih preporucio, kod mene je bio mali motor i gume 7.50 - 16 i nisam bas bio zadovoljan (na prethodnim stranicama sam pisao kako je tekla preobrazba mog TV)DUDO85 kaže:grofe molio bih te sa savjet dali mogu na tomu 18 ks stavit 7.50-16 umjesto 6.00-16 dali će motoru biti teško
mislim funkcionise to ali.....npr. prilikom oranja s dvije brazde druga brza je slaba, dosta dimi itd. dok je druga spora prespora.....