• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Re: TOMO VINKOVIĆ

zbalija kaže:
mando pa što si to napravio iz tome?
Mjenja ulje bog te, kaj ne vidiš?

Posljednje uređivanje od moderatora:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

A niam videl mam!
Nisam si del načale, a bez njih loše vidim :lol: :

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194

ulje je friško u motoru a to je ulje iz volana.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Samo se ti sprdaj od čoravih , došel buš ti na moje

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Ja se ne sprdam sa čoravaima i to mi ne bi nikad palo napamet! :!:
Jer i sam moram nositi naočale tako da!!!!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Bagudina kaže:
Naravno ! :)
pa to je moja produžena kuka :)
Nego, radi se o tome da nakon nabavke prikolice za TV-a, uvidjela se potreba za jako niskim kopčanjem prikolice na traktor, a idealna pozicija kopčanja prikolice (da ima blagi pad prema traktoru) se pokazala upravo pozicija na kojoj je izlaz kardana, pozicije za kopčanje prikolice koje se nalaze iznad kardana dovode prikolicu u poravnat položaj ili sa blagim padom suprotno od traktora, što nikako nije poželjno za vožnju po mojoj bukovici !
Naravno suočen sa tim problemom posavjetovao sam se sa idejnim projektantima Gosp. ZJ i Gosp. GROF, te na standardnu kuku TV-a serije 8xx navaren je dio pločice koja ima rupu da se kuka može montirati preko izlaza kardana, a da ujedno bude kompaktna cjelina da nebi došlo do problema prilikom vuče prikolice.
Usput moram naglasiti za Gosp. Puknuti, ukoliko kuka nebude dobro funkcionirala, primjeniti čemo metode potenciranja, integriranja (e na x), funkcija, matrica, te kompletnu primjenu telemetrije za kvadrant Delta, usprkos napadima borga :)
Gdje su sad ovi prozvani inžinjeri da objasne zašto donje uho nije ravno i kako će se prikolica zaustaviti kad tu cijelu stvar isćupa iz traktora ?

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

Pozdrav forumasi da i ja nekad nesto napisem da ne mislite da se ljutim :blackeye
stari bio u oranju pa je pred kraj slomio drzac za stimanje nagiba pluga
dsc05189.jpg

pa sam ga zavario
dsc05177n.jpg

dsc05177.jpg

dsc05180.jpg

poslije toga naspi "corbe" u rezervoar i put pod gume u njivu zavrsiti oranje
dsc05189.jpg

dsc05177i.jpg

dsc05187n.jpg

i na kraju video.....mnogo nespretno ali nekako sam snimio :oops:

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=DyPAM5x2Qj0[/yt]

Posljednje uređivanje:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
puknuti kaže:
Gdje su sad ovi prozvani inžinjeri da objasne zašto donje uho nije ravno i kako će se prikolica zaustaviti kad tu cijelu stvar isćupa iz traktora ?
Ako izčupa,,,prikolica će pasti i stati nadam se :scratch ! A,,,ja ljubim u guzicu svakog prvog prolaznika,,, ako to prikolica izčupa iz traktora :lol:

edo - pa ti to koristiš penetrante???

A evo jedan ručni rad limarije...
Naime u mojoj fabrici i ma jedan Toma, koji radi svaki dan, komunalac!
Limarija mu je bila sjebana skroz,,,pa je jedan lik skleptao neku limariju od lima debljine 3mm...i ispalo ovako.......

i njegova prikolica.....

Pozdrav Joe! :mrgreen:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Taj toma izgleda kao da je oklopno vojno vozilo. :lol: :D

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

joekiki kaže:
edo - pa ti to koristiš penetrante???
sta koristim??? ne razumijem :roll:
a da ovaj tomica nije bio na snimanju filma pobjesnjeli max? :lol:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

zbalija kaže:
Taj toma izgleda kao da je oklopno vojno vozilo. :lol: :D
he he he...da znaš,,,pa moglo bi se reći...

he he he Max...ejjj, ide ti to dosta dobro, i brzo oranje,,,i to si orao svoje, kako vidim!
penetrante,,,mislim na belu kredu, i crvenu boju - za ispitivanje pukotine!Nije to palo s neba,,, neko je naduvao...

sve pohvale za video...sviđa mi se...
Pozzz Joe! :mrgreen:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

u prvih nekoliko prolaza mi se otegla sajla od gasa pa sam orao s malo vise od pola, a nije bas moje......malo je komplikovano za objasniti, uglavnom orem za svoje potrebe
ma kakvi penetranti kakva bijela kreda i crvena boja.....i kakvo crno naduvavanje :lol: to je za mene spansko selo, to bijelo je od varenja (elektro lucno varenje, nasao ispod stola nekakve elektrode i opleti)

B

Bagudina

Guest

Predobar !!!!!! A tu sa prednje strane je predviđena montaža jednog subwoofera od 18" sa nekih ziljon W snage, pa kad TV okine bass, svu zemlju ispred sebe rastrese :)

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

He he he,,,gde me nađe...baš u zvučnike, 15 godina sam servisirao, premotavao(viklovao), remontovao!!!
Al sam batalio posao zvučnika...
U pravu si moglo bi stati,,,malo manji...tak da bi zemlju duvao, i pola posla odradio umesto freze... :lol: :lol:
edo - stvarno mi slike izgledaju kao penetrirane...ako nisu, onda sorry!
Poz Joe! :mrgreen:

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203

vidim plug sviđa mi se imaš li možda još koji takav za prodati ,tko je proizvođač možda da si kupim novi

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

O tom govnetu se dosta pisalo ,potraži malo po temi .

S

szanti

Guest

Dobro vece iz subotice
dali neko zna koja kuciste menjaca odgovara za tv521od ostalih tipova tome vinkovica

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ja mislim da bi trebal odgovarat bilo koji od serije 400, 500 i 700.

Berkolinija
Ovaj 832 je prototip, barem smo tako doznali tu na forumu. Ima Deutz motor. Nalazi se u SLO. Potraži malo nazad, pričali smo o njemu.

Edosoko
Tomo ti ore super, pluga nit ne oseti. Dobar video za poživitev naše teme o TV :D

Traktor majstor Dule- kamikaza drift sa TV ;)

[youtube:391oid6m]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8lCBmgt6vg0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8lCBmgt6vg0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube:391oid6m]

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Da mi je samo vidjeti u kakvom su stanju zupčanici u mjenjači i sl.....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh