• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
Re: TOMO VINKOVIĆ

e evo i mene posle nekog vremena nisam se javljo....
a li odma ide pitanje,dakle trebo bi mi klip za prikolicu(ocu da pravim kiper)e sad koji bi bio dovoljan za moga tomicu,da mu nije prevelik za njegovu instalaciju a da moze kipat do 3 tone sumnjam da vise moz i dici a i povuci tolko, a da moze dizat u neku razumnu visinu.

MOLIM POMOC

POZDRAV MATRIX!!!!!!!!! :mrgreen:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

treba ti neki koji je u spustenom stanju kratak (da se ne vuce po zemlji) a u ispruzenom stanju da je dovoljno dugacak za nagib sanduka
oj objasnjenja :lol:

Posljednje uređivanje od moderatora:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
a i da moze baciti dobro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

bocno a i nazad.....

N

NEBA933

Guest

ZDRAVO SVIMA KOLIKO VAS IMA!!! 8)

Ja stvarno nemogu da stignem da procitam sve ove strane i strane i strane...
Zaista sam svasta naucio od Vas i o Vama, ali me ubise oci od monitora :lol: :p :lol: . Mozda sam propustio na predhodnim stranama kako se prepravlja ovaj gas, sa rucnog na nozni za tv732? Stigao sam do 137str i dal je to jos napred?
Slabo mi ide postavka slika ali naucicu i to pa se lepo i predstavim, sta je tu je, jel da?

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

firemanpeter kaže:
Mando, ne štediš ti njega
a sta ga ima stediti,pa ja znam ljude koji su cuvali traktor ko u oci u glavi,pa su im ti traktori na kraju dosli glave,ili su onako bezveze propali od nerada,cak je bilo i slucajeva da se garaza urusi na njih pa od njih nije nista ostajalo..........
tako da bolje da mu ja dojem glave nego on meni ili on sam sebi......

T

Tomazy

Guest

pozdrav tomekovcima :) ovako pročital sam negdje oko 105-106 stranica, uglavno trebam pomoć lik mi nudi tv 723 motor diter ili tako nekako španjolac navodno, traktor je u luftu na sredini i neke uljne karike su mjenjane navodno se nedaju kupit....uglavno ima frezu i 84g. je, kolko da mu max ponudim neće reć cjenu.?

N

NEBA933

Guest

ovo mi je shema elktricne instalacije poslate od zbalije, ali se jos ne snalazim,zice i kutija osiguraca ja u haosu

[url=http://img193.imageshack.us/my.php?

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
NEBA933 pozdrav!

Što se tiče sheme el. instalacije pazi spajanje na shemi i na regleru ne mora da odgovara,
pa sve dobro provjeri!

Ujedno ti je moj savjet da za autamoat žmigavaca uzmeš elektroničkog umjesto ovog
postojećeg bimetalnog, znaju raditi probleme na max. okretajima motora

A na ovoj drugoj slici je nekakva kontrolna sijalica na čudnome mjestu čemu služi?

Tomazy kaže:
pozdrav tomekovcima :) ovako pročital sam negdje oko 105-106 stranica, uglavno trebam pomoć lik mi nudi tv 723 motor diter ili tako nekako španjolac navodno traktor je u luftu i neke uljne karike su mjenjane navodno se nedaju kupit....uglavno ima frezu i 84g. kolko da mu max ponudim neće reć cjenu.

Pozdrav Tomazy!

Što se tiče TV serije 700 sa MWM diter motorima, skoro pa ništa ne znam, znam jedino da su se ti motori ugrađivali na
traktore za tržište Španjolske i Portugal (a i nešto sitno ih je ostalo na tržišnu YU).

Taj traktor nisam nikad vidio uživo, vidio sam par slika, a što se tiče tog linka kojeg tražiš više nije aktiva,
jer sa ja pokušavao prije cca. mjesec dana da si skinem slike tog traktora.

Takve TV traktora sa MWM motorima treba čim više izbjegavati jer je jako teško pronaći
rezervne dijelove za motor...

Što se tiče luft u kompletnom upravljačkom mehanizmu se lako sredi
za neke prihvatljive novce.

B

Bagudina

Guest

[

Pozdrav NEBA933, ajde da te zamolim ako možeš da staviš podatke o godištu proizvodnje TV-a, te oznake sa pločice motora ako su još vidljivi.

B

Bagudina

Guest

Pozdrav Tomazy, o šapnjolskim motorima sam jako malo čuo informacija, navodno su jako dobri, osnova motora je rađena po njemačkoj licenci tako da se ustvari radi o njemačkom motoru, toliko informacija znam....
A što se cijene tiče, dobar, ali baš dosta dobar 732 postiže max 3.400 eura, što je malo previše, a malo koji sam vidio ispod 2.700 eura, nova freza (komplet) za 732 je nekih 1.300 eura, polovne puno niže, .
Ukratko, kritiziraj sve što vidiš i nevidiš (luft volana, sredina, kočnice, instalacije, ulje po motoru, hidrauliku, paljene) i ruši cijenu, ili daj dosta nižu cijenu od planirane pa se nađite na nekoj sredini, valjda tada svi budu zadovoljni :)
Za djelove, probaj nazvati tvornicu Prima u Bjelovaru, od njih možeš dobiti točnije informacije.

Pozdrav Mando, vidim da ide dobro, samo nisam siguran jeli buža ili bjelica ?

Posljednje uređivanje:
T

Tomazy

Guest

ček malo radi se o 723 a ne 732, ja bi mu dao max 10000kn na neviđeno

Posljednje uređivanje:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!

Nikad čuo za 723 :scratch ,,,verovatno je greška...
Ja sam nedavno po oglasima našao TV732 sa frezom - 3200e...gazda ga hvali do neba...treba videti, ovako napamet nevredi ništa mudrovati! Svako svog konja hvali...
@NEBA - nije loše...dobar traktor...će se menjamo :lol: :lol: :lol:
Nek te služi 100god...
Živi bili...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194
Pozdrav svima
Ide,ide.Radi se.To je buža.Proba san je stavit kao ukras pred kuću.Neznam kako će prezimit.
Tu bude prehladno za masline,nevjerujem da će uspijet.

Neba,tomić lipo izgleda,riješit ćeš ga ti.

firemanpeter.ne štedim ga,mislim da bi bez problema vozija i više,kad bi bila neka bulja prikolica.
Kotači su na sredini prikolice tako da je težina sva na prikolici i niš na traktoru.,dok vozi,vozi.
To je sve ča dela,malo oko kuće za okoliš,za prevozit zemlju,za poravnat i to je to.Ima privilegije.

Tomazy daj ča daš(ča manje)i vozi

Neba933,imaš ka i ja problem sa strujom.mi smo imali nekad psa koji je volio žica pa ih je pogriza.
Dosta san instalacije pokrpa.Moran nabavit još regulator napona i par sitnica pa ćemo vidit.
niman baš jako vrimena ali mislim :scratch

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Tomazy kaže:
ček malo radi se o 723 a ne 732, ja bi mu dao max 10000kn na neviđeno

Kažeš da nije 732. Da nisi ti pogrešijo u toj oznaki 723. Mogal bi bit 523 M. Ajd pogledaj na njemu ponovo oznaku pa javi.
A šta če ti taj traktor sa MWM Diter motorom, možda za djelove? Težko češ sredit taj motor.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

tacno peter, rijec je o 523 M sa spomenutim MWM motorom
motor kao motor mi se nije ucinio los u odnosu na Lombardini LDA 820, ima meksi rad s manje vibracija, ne znam kakao se ponasa u radu
medjutim problem su dijelovi za njega, prije vise od pet godina otac je izvrsio kompenzaciju, dao remontovan Lombardini za MWM sa zaribanom radilicom i letecim lezajem plus doplata.......radilica je obradjena, leteci lezaj napravljen jer ga nije bilo za kupiti........karike su iskombinovane od nekoliko kompleta, vodjice i ventili takodje kombinovane, obradjivane......sve u svemu motor je osposobljen i ceka musteriju.....godinama :lol:

rezime: nebih preporucio kupovinu traktora s takvim motorom

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh