N
NEBA933
Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ
SVAKI SAVET ZLATA VREDI
HVALA 8)
SVAKI SAVET ZLATA VREDI
HVALA 8)
Gledaj ovako ..ako ti stvarno nisi na ova dva polomio mjenjač ..potjerao karike na auspuh , blokadu diferencijala uljučio kad si ga kupio i zaboravio za tu rucku , onda ti njima daj pokoji savjet a ne traži ga tu za sebe .Servantes kaže:koji savjet prilikom rada sa istim , ono na što se treba obratit pozornost i tako to.
Zahvaljujem vridni Svite!
NEBA933 kaže:Drustvo POZDRAV!!!!!
Moze li pitanje u vezi TV731? Burazer gledao tog tomicu, sve super, pali, radi, nema luftova, dosta prikljucnih stvari ali kad je ulazio u garazu kaze sevaju varnice iz auspuha???? Pita on tog prodavca sta je to? A ovaj ugasi i kao nista nista oce to ponekad
Pa drustvo, sta vi mislite o tome?????
Rekao sam bratu da saceka sa kupovinom dok se malko konsultujem sa Vama
tako jepuknuti kaže:Gledaj ovako ..ako ti stvarno nisi na ova dva polomio mjenjač ..potjerao karike na auspuh , blokadu diferencijala uljučio kad si ga kupio i zaboravio za tu rucku , onda ti njima daj pokoji savjet a ne traži ga tu za sebe .
ako ces obavljati iste poslove sa novim kao sto si sa starim nemas razloga za brigu, nisi tip koji svako malo lomi poluosovinu, diferencijal, kardan, lamelu.....i na sva usta kuka kako je TV prdez od traktora a goni ga k'o Bog maglu i tovari kao na IMTServantes kaže:Pukac,,,,,,prvi traktormoj vršnjak i od kada znam za sebe na traktoru sam....ovim zglobnim...no jeli to pucanje trapova na tomici nekakva tvornička greška ili pogreška onog ko radi sa njim.....eh da i sad kad ih okupim na jedno mjesto stavim skupnu fotku da se vidi generacijski slijed od Pasqualija do zadnje generacije Tomice.....Lip pozdrav...
Glavni dio koji ti treba je kočioni ventil mislim da košta oko 600kn malo cijevi i brza spojnica.Mislim da češ proč ispod 1000kn ako je sistem na prikolici ispravan.Ventil imaju u primi i u masivi pitaj na oba mjesta jer nije neznatna razlika samo neznam gdje je jeftinije za ventil sam se raspitivao prije nekih 7-8 mjeseci.cesmina kaže:Pozdrav
Nabavio sam za tomicu prikolicu sa hidrauličnim kočnicama
Trebo bi na tomicu 821 ugraditi priključak hidraulike-da se spoji sa prikolicom.
Zanima me koliko to košta i šta se točno mora dograditi
Hvala vam i pozdrav
cesmina kaže:Pozdrav
Nabavio sam za tomicu prikolicu sa hidrauličnim kočnicama
Trebo bi na tomicu 821 ugraditi priključak hidraulike-da se spoji sa prikolicom.
Zanima me koliko to košta i šta se točno mora dograditi
Hvala vam i pozdrav
Nemoj da se prijavim za moderaturu i banam teBagudina kaže:A cijenjenog nam člana foruma gosp. Pukia molim za malo detaljnije pojašnjenje oko hidraulike (što di ulazi i skim se spaja) da dobijemo jednostavnu operaciju kad pritisnemo nožnu kočnicu da zakoči prikolica !
cesmina kaže:Hvala vam na odgovoru i slikama
čini mi se da cu u primu odnjet traktor da to prišerafe.
sam neznam
pozdrav
mando kaže:Dajte majstori još malo slišica snjega i grtelica. :lol:
GROF ča ima sniga u liki?Stavi ti koju sličicu