Re: TOMO VINKOVIĆ
2. mozes piksovati ili blok ili cilindar (dio koji ulazi u blok motora)
radio sam kombinaciju cilindar 100 mm od LDA 100 na blok i radilicu od LDA 820 uz podbacivanje pikse ispod cilindra, zbog vece rupe u bloku ali i zbog veceg hoda klipa na LDA 820 (kako klip nebi izlazio iznad cilindra)
ovaj slucaj koji ti imas nisam radio ali to ne znaci da nije izvodivo.....da ne duzim :roll:
evo malo skicirano (lose do Boga miloga) nadam se da ce biti jasnije
druga kombinacija je da ne busis blok za ovaj dio gdje piksa nalijeze na blok nego da skratis cilindar za vrijednost H
1. mozes kupiti radilicu za LDA 820 (vislje koljeno za 5 mm - hod klipa veci za 10 mm), klipnjacu (masivniju nego za LDA 100), klip+karike+cilindar 102 mm i sve to spakovati u taj blokvimi kaže:pozdrav!
i ja imam tv 418 ali prije 4 god pukao mu blok i sad imam blok od tv 522 ili 523 ali neodgovaras mu cilindar ima li netko kadvu ideju kako to napraviti 418 cilindar je malo uži od 523 a ovo drugo sve odgovara.
ako ima netko kakv prjedlog volio big da mi kaže
2. mozes piksovati ili blok ili cilindar (dio koji ulazi u blok motora)
radio sam kombinaciju cilindar 100 mm od LDA 100 na blok i radilicu od LDA 820 uz podbacivanje pikse ispod cilindra, zbog vece rupe u bloku ali i zbog veceg hoda klipa na LDA 820 (kako klip nebi izlazio iznad cilindra)
ovaj slucaj koji ti imas nisam radio ali to ne znaci da nije izvodivo.....da ne duzim :roll:
evo malo skicirano (lose do Boga miloga) nadam se da ce biti jasnije
druga kombinacija je da ne busis blok za ovaj dio gdje piksa nalijeze na blok nego da skratis cilindar za vrijednost H