• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Re: TOMO VINKOVIĆ

Pozdrav svima!
Prvenstveno pozdrav novom članu @gasparovic, dobro nam došao!
Već su ptice cvrkutale o tebi i o tvom stroju... :lol: Tako da si nam pomalo poznat!
Sve pohvale bateku, i petru za čišćenje snega - svetli Toma ko božićna jelka! :lol:
A gasparovicu za postavljeni video...skidam kapu! Pa odakle ti muda druže, da tako brzo teraš???
Pa ja tu vidim samo 2-3 bandere, i snega...kako znaš gde je put??? Auuu...mora da poznaješ teren u dušu, kad smeš tako terati! :D
A boga mi dobro nosi španjolac! Sve pohvale!
Pozdrav Joe! :mrgreen:

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194

SVAKA ČAST.Video je odličan.Nisan mislija da tomić more tako lako čistit toliko sniga.,
Ustvari kad smo mi u istri vidili toliko sniga.
Tu je sad -11 i jako malo sniga ali zato imamo:

Sad bi dobro došlo. :lol: :lol: :partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Batek
Vidim da si jako zadovoljan da vas zatrpalo sa snjegom, pošto kažeš "napokon" :lol:

Gasparovic
Pa ide ti Toma Španjolac, nit ne oseti. Interesantan video. :D

Grof
Znam da si i ti puno radijo- čistijo, ajoj kod vas ima snjega više nego na Triglavu. Znam da če se prikeljat ku slikicu o tome. Pozdrav u Liku.

Joe
Pa svetli se sve oko Tome, da se vidi šta se radi ;) kažeš ko božična jelka, pa sad če božič ;)

Mando
Pa vidim da je kod vas više kobasica nego snjega, barem mi tako izgleda :lol:

Matrix
Počeo si praviti ralicu, ajde ubrzaj taj posao, znam da ti ralica, tamo na 1400m visine puno treba.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

firemanpeter kaže:
Matrix
Počeo si praviti ralicu, ajde ubrzaj taj posao, znam da ti ralica, tamo na 1400m visine puno treba.

ma jos trazim materijal po dvoristu da joj napravim ram,treba ce malo vise materijala zato sto je hauba meksa ali dobro,uglavnom ce biti ove zime.......
kod nas ima 45cm snijega

B

bezimeni

Guest

blago vama, vi se igrate u snijegu a ja svog još nisam ni sastavio... :mrgreen:

P

paorenda

Guest

pozdrav svima na forumu.Ne pisem cesto ali redovno citam vredne forumase,inace sam clan foruma skoro od pocetka.Napisem nesto samo kad mi treba neki savet,sto je isad slucaj.Posedujem tv 522 sa motorom LDA 820 i skoro sam menjao element bosh pumpe i ulozak dizne.Na savet majstora trazio sam kupim novo,ali nije bilo za LDA 820,pa mi je preporucio da uzmem od LDA 450 i to ugradio.Motor sada pali,ali po hladnijem vremenu ima problema.Malo mi je cudno da su i element i ulozak isti na pumpama razlicitih motora po snazi,skoro duplo. :scratch Ako neko ima iskustva oko ovoga neka napise neku rec,pozdrav iz zavejanog Smedereva!!! :scratch

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

paorenda kaže:
....Na savet majstora trazio sam kupim novo,ali nije bilo za LDA 820,pa mi je preporucio da uzmem od LDA 450 i to ugradio.Motor sada pali,ali po hladnijem vremenu ima problema.Malo mi je cudno da su i element i ulozak isti na pumpama razlicitih motora po snazi,skoro duplo. :scratch Ako neko ima iskustva oko ovoga neka napise neku rec,pozdrav iz zavejanog Smedereva!!! :scratch
LDA 80, LDA 450, LDA 97, LDA 100, LDA 820.....imaju iste uloske brizgaljke i elemnte b.pumpe, to sto je razlika u snazi skoro duplo kako kazes je rijeseno na drugi nacin, neka te to ne brine
to sto slabije pali kad je hladno je uzrok malo hladno vrijeme, mozda malo kompresija i to je to.......
kad upali i malo odradi onda pali normalno?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

paorenda kaže:
Ako neko ima iskustva oko ovoga neka napise neku rec,pozdrav iz zavejanog Smedereva!!! :scratch
Samo gas !

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302

TV so znani po tem, da ko je mrzlo malo težje užigajo.

Če meni nerata vžgati dam pred boš pumpo 500W refrektor (za par minut) da se nafta ugreje in potem brez težav vžge (obvezno imam pri vžiganju TV 418 meteulček ki služi za ugašanje malo venpotegnjenga)

G

gasparovic

Guest

Pozdrav svima!

Slučajno sam naišao na prijatelja koji koristi TV za održavanje parkinga ispred svog restorana pa mislim da je šteta da ovo ne podijelim s vama.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532

pozdrav!
i ja imam tv 418 ali prije 4 god pukao mu blok i sad imam blok od tv 522 ili 523 ali neodgovaras mu cilindar ima li netko kadvu ideju kako to napraviti 418 cilindar je malo uži od 523 a ovo drugo sve odgovara.
ako ima netko kakv prjedlog volio big da mi kaže

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,522

Kupi novi cilindar i klip. Valjda glava paše?
Edosko će to sigurno znati...

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532

moram tad kupiti i radilicu jer imam samo od 18 ks tj lda 100
a koji je promjer cilindra od lda 820

S

Servantes

Guest

Pozdrav svite!
Evo i mojih kućnih ljubimaca poredanih po vremenu...

B

bezimeni

Guest

pozdrav, forume!

evo otopi se snijeg pa sam se danas dao u potragu za dijelovima.
pronašao sam ventile, vodilice, i obradio sjedišta ventila. sve u svemu, platio sam vrlo neznatno, počevši od ventila, i to oba sam uzeo za 5 eura, vodilice za 3. sve novo, a obradu i šlajfanje siceva sam platio 2,5 eura za oba...naručio sam još i opruge ventila, neće skoro doć, al i ne žuri mi se, a koštaju euro po komadu. dosad je ovo najjeftinije na šta sam naišao od dijelova...a valjda će valjat kad se sastavi.
edo, bio si u pravu za broj rupa na dizni, imaju 4, samo što je vrh dizne tako grbav da se ne zna šta je rupa a šta nije. uzeo sam i novu diznu (uložak), 15€.
ako sad ne bude palio kad ga sastavim poklanjam ga prvom ko se javi. :lol:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
bezimeni kaže:
ako sad ne bude palio kad ga sastavim poklanjam ga prvom ko se javi. :lol:
Evo samo da se javim!!! :lol: :lol: :lol:
Ma sredićeš ti njega, ne bojim se ja za tebe... ;)
@servantes - lepa kolekcija malih traktorića,,,i nek te i ovaj novi tt830 služi kao i onaj prvi - vršnjak!!!
Pozdrav Joe! :mrgreen:

B

bezimeni

Guest

fala za podršku, džoekiki, ako upali ima da mi pokažeš kako da ga nateram da sam ore :lol: :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

vimi kaže:
moram tad kupiti i radilicu jer imam samo od 18 ks tj lda 100
a koji je promjer cilindra od lda 820

Podatki o motorima

LDA 100
Radni volumen: 707 cm3
Promjer cilindra: 100 mm
Hod klipa: 90 mm

LDA 820
Radni volumen: 817 cm3
Promjer cilindra: 102 mm
Hod klipa: 100 mm

Ako ti je blok od LDA 820, onda ti je to od TV- 523.

Bezimeni, Joe
Ja mislim da če biti sve to, tebi če upalit TV a Joe če te naučit da ti TV sam ore. :lol: :mrgreen:

Servantes
Nevidim tvojih slika :roll: :oops: :scratch

Gasparovic
Samo ti ljepi slike, deli ih sa nama, sve nas to zanima. :D

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh