Re: TOMO VINKOVIĆ
...Bog!., lipi pozdrav mladiću, mladi forumašu!; 21yes!!! APSOLUTNO SE SLAŽEM SA TOBOM I POTPISUJEM!
ALI., postoji ali., pa ga jopet koristim ko nekakovu alternativu za dodatna pojašnjenja - objašnjenja., ali nako po seljačku - domaću!., kada si mali i imaš maloga., /mislim pišu ili traktor!/., ma tako sve jedno ča imaš malo?., e onda prijatelju moraš koristit ono zlatno pravilo - tehniku ili kako ki već to i takovo zove?!., a to je da moraš bit TEHNIČAR!., a kao si ti recimo! isto mali, imaš malo godin?, pa imaš maloga pišu?, imaš mali traktor?., ...i da nenabrajam dalje., postavlja se i nameće logično pitanje!., ali isto tako logično rješenje i odgovor na sve to malo!!!., ma čega i koga se čovik u vo recesijsko vrime more odreć ili kako da nešto naraste - poraste da ni malo., čega ili koga se rešit?., sada kada je sve nekako zeka - peka., pa točno i logično rješenje je da se čovik reši onoga maloga!., ma maloga traktorića tome., zač?!., e pa zato ča je mali, raskliman, sav nikakav, nemore narast,... a dobićeš nešto novac!., istina i Bog!., malo., ali to malo jopet je veće od onoga nikakvoga tome!!!., e jeba ga ćaća kada ga kupi i sve ove godine; 23 godine! ni niš delal., a ni "ni" mogal kad se odma rasklima i razjeba!... aj lipi pozdrav nemoj se mladiću naljutit!., ma moral sam te malo zeka - peka!., aj plaćam cugu kada se najdemo!., nevalja tome., al zato valja ANTE!!!
Brane!., lipi ti pozdrav!., bil sam u tvornici., nis te mogal nazvat sjebal mi se mobitel., šaljem ti p.p. sa rezultatima., ča ti ni jasno javi se!!!
Firemanpeter!., lipi ti pozdrav i fala doneba na predivni slikica!., čitamo se...
Bagudina!., fala, fala na dobrome i predivnome druženju., fala samome dragome Bogu! da smo rešili roto-kopačicu i prekinuli dugomjesečnu agoniju neizvjesnosti, isčekivanja, luzerstva loši ljudi!., čekam tvoje predivne slikice traktorića tome ki kotebe sve, doslovce sve dela!., ma ti si očito veliki čovik sa velikim pišom!, a znaš dobro tehniku TEHNIČARA! kada ti je i mali - mala stvar u ruki!., ma sve dela bez problema i šprica prskalica na sve strane ko prava!!!
zbalija!!!., pa prijatelju željac!., stvarno si pravi zagorac!., prave hrvatske - katoličke - zagorske obitelji!!!., fala doneba na predivnom gostoprimstvu, na predivnim i orginalnim zagorskim delicijama, na predivnoj obitelji, srdačnosti, susretljivosti, orginalnosti,... BOG VAS SVE SKUPA BLAGOSLOVIL!., željac moja fala, fala ti!, ugodno si nas iznenadio!.,,, iako smo nas dva luzera tili tebe bećara iznenadit!!!...
puknuti!., pa prijatelju fala i tebi na tvojoj izvornosti i orginalnosti!., vrag te zel i dal!., da te ni trebalo bi te isčat!!!, a kada su u pitanju naše dame - žene! NE., pa nesmidu nikako "falit"! ., /se razme! NE???., mislim na sex!/., mi traktoristi - poljoprivrednici - seljaki - ... nesmimo jim uskratit tog užitka!., kak njim?., bormeš ni sebi!!!
vimi!., lipi pozdrav našem novome članu iz predivnog zadarskoga kraja!., pa novi člane pošalji =100,00 eurića!!! i ja ti kažem ki je bolji od dva loša, hittner - prima!., a borme ti sredim i dobar popust!!!., neću ostavljat broj moga mobija riknul mi je mobi., ali se moreš javit putem p.p.!!!... čitamo se...
Alen!., pa forumašu!, bivši i budući administratore!!!., nisi mi poslal broj mobija da se najdemo na nekakovoj cugi - klopici, da razminimo iskustva - saznanja -spoznaje u tvome lipome gradu Bjelovaru!!!., bla, bla, bla,... ma ni problema., neki drugi put!...
Bog!., dragi moj narode!., čitamo se...