• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Re: TOMO VINKOVIĆ

E ako tebi radi nakon kaj ti dođe do koljena slobono nastavi gdje sam ja stao ;)

Posljednje uređivanje od moderatora:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

matrix123456 potpisujem u cijelosti tvoj tekst :D :lol: :lol: :D

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

zbalija kaže:
Pozdrav svima!

Poseban pozdrav mojim današnjim gostima prijateljima „Bagudina“ i „GROF“!
Zahvaljujem se obojici na vašem izvanrednom nenajavljenom posjetu u moj rodni kraj.
Dečki mogli ste se barem najaviti kad ste krenuli na put...

Jel Želko, ta dvojica su pravi lisci, nisu se najavili da te iznenade? A sigurno ti bilo prijatno. :D

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723

puknuti kaže:
mursanic kaže:
:lol: I to ti je sex dođe do koljena i gotov je...
E ako tebi radi nakon kaj ti dođe do koljena slobono nastavi gdje sam ja stao ;)
Radi mursanic koda mu je 20,ko da mu je 20...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

firemanpeter kaže:
zbalija kaže:
Pozdrav svima!

Poseban pozdrav mojim današnjim gostima prijateljima „Bagudina“ i „GROF“!
Zahvaljujem se obojici na vašem izvanrednom nenajavljenom posjetu u moj rodni kraj.
Dečki mogli ste se barem najaviti kad ste krenuli na put...

Jel Želko, ta dvojica su pravi lisci, nisu se najavili da te iznenade? A sigurno ti bilo prijatno. :D

Da ta dvojica su pravi lisci,
Zove ti mene Bagudina i veli jesi li doma da dođem Grof k i ja k tebi na kavu
za sat i pol vremena, a prije se nisu uopće ništa navali.
Da htjeli su me iznenaditi i iznenadili su me pozitivno :D.
Naravno da je bilo prijatno.

G

GROF

Guest

...Bog!., lipi pozdrav mladiću, mladi forumašu!; 21yes!!! APSOLUTNO SE SLAŽEM SA TOBOM I POTPISUJEM!

ALI., postoji ali., pa ga jopet koristim ko nekakovu alternativu za dodatna pojašnjenja - objašnjenja., ali nako po seljačku - domaću!., kada si mali i imaš maloga., /mislim pišu ili traktor!/., ma tako sve jedno ča imaš malo?., e onda prijatelju moraš koristit ono zlatno pravilo - tehniku ili kako ki već to i takovo zove?!., a to je da moraš bit TEHNIČAR!., a kao si ti recimo! isto mali, imaš malo godin?, pa imaš maloga pišu?, imaš mali traktor?., ...i da nenabrajam dalje., postavlja se i nameće logično pitanje!., ali isto tako logično rješenje i odgovor na sve to malo!!!., ma čega i koga se čovik u vo recesijsko vrime more odreć ili kako da nešto naraste - poraste da ni malo., čega ili koga se rešit?., sada kada je sve nekako zeka - peka., pa točno i logično rješenje je da se čovik reši onoga maloga!., ma maloga traktorića tome., zač?!., e pa zato ča je mali, raskliman, sav nikakav, nemore narast,... a dobićeš nešto novac!., istina i Bog!., malo., ali to malo jopet je veće od onoga nikakvoga tome!!!., e jeba ga ćaća kada ga kupi i sve ove godine; 23 godine! ni niš delal., a ni "ni" mogal kad se odma rasklima i razjeba!... aj lipi pozdrav nemoj se mladiću naljutit!., ma moral sam te malo zeka - peka!., aj plaćam cugu kada se najdemo!., nevalja tome., al zato valja ANTE!!!

Brane!., lipi ti pozdrav!., bil sam u tvornici., nis te mogal nazvat sjebal mi se mobitel., šaljem ti p.p. sa rezultatima., ča ti ni jasno javi se!!!

Firemanpeter!., lipi ti pozdrav i fala doneba na predivni slikica!., čitamo se...

Bagudina!., fala, fala na dobrome i predivnome druženju., fala samome dragome Bogu! da smo rešili roto-kopačicu i prekinuli dugomjesečnu agoniju neizvjesnosti, isčekivanja, luzerstva loši ljudi!., čekam tvoje predivne slikice traktorića tome ki kotebe sve, doslovce sve dela!., ma ti si očito veliki čovik sa velikim pišom!, a znaš dobro tehniku TEHNIČARA! kada ti je i mali - mala stvar u ruki!., ma sve dela bez problema i šprica prskalica na sve strane ko prava!!!

zbalija!!!., pa prijatelju željac!., stvarno si pravi zagorac!., prave hrvatske - katoličke - zagorske obitelji!!!., fala doneba na predivnom gostoprimstvu, na predivnim i orginalnim zagorskim delicijama, na predivnoj obitelji, srdačnosti, susretljivosti, orginalnosti,... BOG VAS SVE SKUPA BLAGOSLOVIL!., željac moja fala, fala ti!, ugodno si nas iznenadio!.,,, iako smo nas dva luzera tili tebe bećara iznenadit!!!...

puknuti!., pa prijatelju fala i tebi na tvojoj izvornosti i orginalnosti!., vrag te zel i dal!., da te ni trebalo bi te isčat!!!, a kada su u pitanju naše dame - žene! NE., pa nesmidu nikako "falit"! ., /se razme! NE???., mislim na sex!/., mi traktoristi - poljoprivrednici - seljaki - ... nesmimo jim uskratit tog užitka!., kak njim?., bormeš ni sebi!!!

vimi!., lipi pozdrav našem novome članu iz predivnog zadarskoga kraja!., pa novi člane pošalji =100,00 eurića!!! i ja ti kažem ki je bolji od dva loša, hittner - prima!., a borme ti sredim i dobar popust!!!., neću ostavljat broj moga mobija riknul mi je mobi., ali se moreš javit putem p.p.!!!... čitamo se...

Alen!., pa forumašu!, bivši i budući administratore!!!., nisi mi poslal broj mobija da se najdemo na nekakovoj cugi - klopici, da razminimo iskustva - saznanja -spoznaje u tvome lipome gradu Bjelovaru!!!., bla, bla, bla,... ma ni problema., neki drugi put!...

Bog!., dragi moj narode!., čitamo se...

Posljednje uređivanje:

bercolinija

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
74

POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA!!

bio sam neaktivan dugo vremena, kvar na internet opremi, zato vam sada sa zakašnjenjem želim SVIMA Sretan Božić i USPJEŠNU Novu godinu!

@yzfico
super ti je ova nova maska (bar neće farovi padat van :D ...šala mala...) vidim po motoru SLAVIA da imaš tv-826, kako te služi, jesil zadovoljan njime itd...

POZDRAV!!

B

Bagudina

Guest

Evo, mjenjali smo semering, pa je bilo poteškoča dok nismo uzeli pravi alat !

[youtube:vxucmcvb]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wLAF6LLEuFM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wLAF6LLEuFM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube:vxucmcvb]

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Oćeš reći dobar savjet ;)
glavo da ste vi njega izvukli van....

GROF kaže:
Bagudina!., fala, fala na dobrome i predivnome druženju., fala samome dragome Bogu! da smo rešili roto-kopačicu i prekinuli dugomjesečnu agoniju neizvjesnosti, isčekivanja, luzerstva loši ljudi!., čekam tvoje predivne slikice traktorića tome ki kotebe sve, doslovce sve dela!., ma ti si očito veliki čovik sa velikim pišom!, a znaš dobro tehniku TEHNIČARA! kada ti je i mali - mala stvar u ruki!., ma sve dela bez problema i šprica prskalica na sve strane ko prava!!!
zbalija!!!., pa prijatelju željac!., stvarno si pravi zagorac!., prave hrvatske - katoličke - zagorske obitelji!!!., fala doneba na predivnom gostoprimstvu, na predivnim i orginalnim zagorskim delicijama, na predivnoj obitelji, srdačnosti, susretljivosti, orginalnosti,... BOG VAS SVE SKUPA BLAGOSLOVIL!., željac moja fala, fala ti!, ugodno si nas iznenadio!.,,, iako smo nas dva luzera tili tebe bećara iznenadit!!!...

Bog!., dragi moj narode!., čitamo se...

Pozdrav GROF-e, a i naravno pozdrav Bagudini!

Dečki hvala još jedanput na vašem iznenadnom posjetu u moj kraj.
Bagudina dragom mi je da si riješio konačno tu više mjesečnu agoniju
i da je to dovedeno do konačnog kako tako dobrog završetka (ti znaš dobro na što mislim).

Pozdrav i čitamo se...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

E pa pokorno molim ovakvi majstori nek zaobilaze moje glavčine . :mrgreen: hvala

B

Bagudina

Guest

Puky ako budeš dobar onda se neboj ! :) ako nebudeš, onda eto nas sa macom pa da odradimo posao :)

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

A tako to ide :lol: , tri kralja s macolom po Hrvatskoj .Bolje da se vatite kurvi i rakije , nisu vaše ruke za te masne podslove .

B

Bagudina

Guest

[/quote]

Pozdrav GROF-e, a i naravno pozdrav Bagudini!

Dečki hvala još jedanput na vašem iznenadnom posjetu u moj kraj.
Bagudina dragom mi je da si riješio konačno tu više mjesečnu agoniju
i da je to dovedeno do konačnog kako tako dobrog završetka (ti znaš dobro na što mislim).

Pozdrav i čitamo se...[/quote]

Evo da se zahvalim na ugodnom gostoprimstvu kod našeg prijatelja i forumaša Željka kod kojeg smo onako "usput" neplanirano navratili da ga iznenadimo, a koji nas je ugostio i počastio da vrhunskim domačim zagorskim delicijama (kobasicama, šunkom, kravljim sirom, vinom i rakijom) te očekivanom tradicijskom prezentacijom svoga stroja TV-a 730, koji pali ko mina na minus pet šest stupnjeva !

Usput, put je prošao ok, Grof i ja smo sve odradili po PS-u, višemjesečna agonija privedena kraju, "maca" nije radila jer su svi bili dobri kao što smo očekivali :)
E, da nezaboravim, nije reklama - nego preporuka, ako kojeg forumaša put nanese preko Bjelovara onda obavezno neka svrati na gablec u ŠLJUKIN DVOR (malo iznad Bjelovara), ima gablec sa cugom za dvoje ljudi za 59 kn, natučeš se dobre domače spize da nemoš disat !

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

Bagudina kaže:
Evo, mjenjali smo semering, pa je bilo poteškoča dok nismo uzeli pravi alat !
odradili ste i to? vidim da je bilo "marisol" :mrgreen: ide lakse ako udaras sa dvije strane.......kako ste zgulili lezaj kad ovako kukate pri vadjenju osovine?

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Yzf ico
Sad je zima i počela obnova jel? Obnovljena pumpa i dizne, jel se dobije sve djelove, pošto je to Slavija?
Ova nova maska neče nikad da raspadne. :mrgreen:

Bercolinija
Hvala ti, svejedno ako sa zakašnjenjem.

Bagudina
Semering promjenjen i sad sve OK. A bogami išlo na tvrdo.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021

ma macola je pravi alat aj bi to zakacio drugim traktorom pa svuko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A

AGRIPLUS65

Guest

firemanpeter kaže:
AGRIPLUS65 kaže:
firemanpeter kaže:
AGRIPLUS65 kaže:
jako tesko pali na alnaser ,dok ostali kaj su u susjedstvu pele bez problama,pa sumnjamo da paljenje nije dobro nastelano :scratch

Sam sam to radijo.

dali ima puno posla oko toga , ili je bolje majstora zvat :?:
ako ne kaj treba napravit :scratch

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh