Re: TOMO VINKOVIĆ
1. Što se tiče spajanja regulatora nešto ti piše u temi Mehanička radionica:
Obrisan neispravan link.
2. Kako te ja razumem, anlaser i automat ubacivač ti je ok. U nekoj priliki ja sam na nekom traktoru našao kvar na tasteru na armaturi. Provjeri to. Vadi žice iz tastera i spoji samo za kratko vreme.
3. Ja imam isti takav traktor TV 731 i znam, da nikada ne može podiči na hidravliki 3t. Nikad nisam mjerio koliko tačno može dignut ali mislim da više od 500 kg nemože. U stvari je i to previše za taj traktor.
Zapravo mislim, da svi TVji imaju jednaku hidro pumpu i celindar. To znači, da su sve hidraulike jednako jake na traktorima: 732, 731, 730, 420, 523, 818...
4. Volan. Prvo provjeri ona dva zgloba na ljevi strani izpod volana ako imaju lufta, pa promjeni ako treba.
Vjerovatno če još biti lufta u samom mehanizmu volana, što znači da treba rastaviti sav taj mehanizam. Luft če vjerovatno biti između matice volana i vretena - , a vjerovatno če biti luft i na spoju matica - osovina. Time sam mislil na osovinu koja izađe vani iz volanskog mehanizma.
Pazi kad rastaviš mehanizam izpod volanskog obruča. Tamo su ti tanjuraste podložke. Vrlo je važan njihov redosled a isto i kako su obrnute. To ti kažem zato, da češ pazit, da češ isto nazad stavit, tako kako je bilo. Ako se to zbrka, opet če zbog toga biti lufta na volanu.
Što se tiče PDFja, obratiču se na tvoj mail.