Todi misliš na ovu sliku?
Da to je slika iz tvorničkih hala Prime, taj traktor ja nisam vidio uživo tako da
ti ne mogu ništa reći o njemu. Sad sam tek primijetio da ima prednji kardan i
rezervoar hidraulike naprijed točno iznad remenice i spojke prednjeg kardana.
Ako je motor lambordini onda je LDA100 (ako nije ništa kemijano
)
Todi kaže:
edosoko kaže:
Todi kaže:
.....vidim da rezervoar ulja hidraulike on ima naprijed a kod mene je vezano uz rezervoar goriva kak je to moguće odnosno zašto je ta razlika ak su oba 818? :?:
mislim da TV 822 ima takav rezervoar kako ti opisujes....kakav motor ima tvoj TV?
kaj nema tv 822 dva cilindra? moj ima jedan cilindar lombardini motor, gazda od kojega sam kupio kaže da imam 18 ks. tak da nemam pojma koji je e da i odozada imam na hidrauliku krutu tranverzu a ne poluge ko svi normalni traktori on tvrdi tako je kupljen a dećki kaj rade na prodaji dijelova u primi i jedan gospon iz masive u Bjelovaru tvrde da takav nije nikad s takvim polugama odnosno tranverzom proizveden u tomo vinkoviću. kad budem na selu budem poslikao da vidite o ćemu prićam i naravno moram svladati stavljanje slika na forum. hvala na razmijeni mišljenja
Da TV 822 ima dvocilindrična motor snage 22ks, baš ko TV 826 (samo je motor drugog proizvođača).
Kakvu tram vezu umjesto hidraulike imaš onakvu kavu je imao TV serije 700 ili?...
Koliko znam svi iz serije 800 bi trebali imati hidrauliku za kopčanje priključaka u 3 točke.
Što se tiče slika ako imaš problema javi mi se na PP pa ču ti pokušati sve detaljno objasniti i
pomoći te ne bi trebalo biti problema sa stavljanjem istih...