Re: TOMO VINKOVIĆ
firemanpeter kaže:
Ako ti krči menjač, prvo šteluj kuplung. Dobro, vjerovatno si to več uradio. Samo kažem, za svaki slučaj. :mrgreen:
A šta ti je onaj satič kod gasa??
Sad kad si več sve vadio taj lim, ofarbaj da bude opet ljepotac
Imaš puno vremena preko zime.
Pozdrav svima!Ne...nisam štelovao kuplung :scratch mislim da radi dobro...jer u sporohodnu je sve OK,,,nema krčanja,,,samo brzohodna i rikverc :scratch Nema mi logike,,,ili možda ima :scratch neznam!Možda nisam dobro rekao...nečuje se krčanje kad ubacujem u brzinu(normalno kad nestisnem kvačilo dovoljno...čuje se),nego u vožnji, bez opterećenja,,,ide pa odjednom samo krčanje :scratch i krči dok ne izbacim iz brzine,,,ponovo krenem, sve ok nekih 50-100m pa ponovo krčanje, a što je čudno :!: u sporohodnu je sve super! Izludjuje me!Nisam još krenuo sa radovima,,,pričekaću malo,,,jer i EDO kaže da mu smrdi nešto u kvačilu!!!EDO- slikaću ga sutra (polugu kvačila),,,malo pre sam baš bio da pogledam tu polugu...ja tu ništa nevidim,,,sve mi izgleda OK!!! E,,, da šta je to ZATIK :?:
FIREMAN- taj satić kod gasa,,, mi je manometar za pritisak ulja,spojen kod filtera za ulje-sa gornje strane M8 navoj, dole je automat za pritisak ulja koja daje masu na sijalicu na 0,5bar i pali lampicu!
TOMO-hvala ,i tebi srećan rad!Pozdrav svima!!! :mrgreen: