firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Da, znam Matrixe, lanci su zakon. :supz:
fireman pa daj koju rečenicu o njemu
eeeee da je jedan od ovih(dan danas se proizvode isti)..........
TV-419
Neispravan link obrisan!
Neispravan link je obrisan!
TV-732
Neispravan link obrisan!
Neispravan link je obrisan!
Sinek brzo editira jpost jer bu sljedeča slika na temi tomo vinkovič naziva puknuti matiji za vratom :rolfer:Baba za volanom XD
Sinek brzo editira jpost jer bu sljedeča slika na temi tomo vinkovič naziva puknuti matiji za vratom :rolfer:
ma dobra Baba ,ma i za velesajam u zagrebuBaba za volanom XD
Evo jedna zanimljiva slika od centra glavnog grada-skopje a ona zuta zgrada pozadi to je drzavna vlada
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=20648&Itemid=13&limit=1&limitstart=5
a kaj je najbolje netreba signalizaciju a vjerojatno ni registraciju, a o trokutu za spora vozila da i ne govorimo
gvozdeni -...boga mi, ti se ne manjivaš radova...neka je, šta se mora nije teško!
Lepo uzorano! Jest da si imao jebadu oko onoga "nazovi voćnjak"...to su fazoni dedaka...daj da opalimo koje drvo na sred njive, da ima ladovine...dobro dođe za fruštuk...a da se redovno oprska..nema šanse....
Nista ne brini, kad se smrzne, uradices. Vidi se na 4.-toj slici da ima vode.gvozdeni1, svaka tebi cast za oranje,, sve velike parcele, kod nas je blato nevideno dosad, nikako ja da izoram voknjak i bavca.
Pozdrav..
Evo jedna zanimljiva slika od centra glavnog grada-skopje a ona zuta zgrada pozadi to je drzavna vlada
http://www.motika.com.mk/index.php?...=view&id=20648&Itemid=13&limit=1&limitstart=5
I usluzno i moje. Prva i druga slika usluzno, a treca i cetvrta je moj, i ono sto vidis da je poorano pored, to je moje. Tu imam tri baste. Hvala bogu snega jos nema ali kod Madjara je palo. Volim sneg, samo kroz prozor.:rolleyess: Ralica je spremna? Da te ne iznenadi sneg kao ove nase putare u januaru:axe:Gvozdeni1
A ti još oreš i oreš i oreš...
To ti večinoma uslužno jel, ma da imaš tolko svoje zemlje trebala bi ti neka veča zvijer.
Jel nema još snjega kod tebe. Kod nas jučer palo malo a sutra kažu da če ga bit dosta. Znači vjerovatno čemo orat ali u drugom smislu.