To majstore,,,tebe vidin ni iznenadija ko naše na cestama........
Barem,,,da vidiš kako radi.......,sudeči po slikama,,,moraš bit zadovoljan.,,sad okini jednu za sreču..:drinkers:
A nije da, ja sam jedav čekao da probam ralicu da vidim kako to radi.A šta se tiče ovih na cestama nisu oni krivi nego vozači koji idu sa ljetnim gumama pa naprave zastoj i nemogu od njih ralice prolazit jer se upopreče i onda nastane kolaps.Znam zato šta radim na autoceti pa to gledam a ovi šta pričaju po televiziji s..u njer 10cm snjeg ako imaš zimske gume ti niš neznači.
Ima i tu nešto,,,,mada ovi s televizije,,njima sve odgovara,,jer uzmu ono ča njin paše......
A neka ti ralica dela,,,kako treba,,,....ako niš ne triba lopata.
ma glavno da je ona funkcionalna,sve je bolje od lopate,naravno gdje se može
i ja sam svoju jučer testirao...ide bolje nego bager....:supris:
Aco 93
Ide Toma jel, nezaustavljiv je. Ralica ti je super, sve doterano, ofarbano i konačno isprobano. Vidim da si zadovoljan, pa i trebaš bit.
Belić
Zanimljiv ovaj vaš stroj na sliki :scratch, ko da idete u autocross a ne na prskanje .
Strongboyy
Vi orete a i mi. Vi zemlju a mi snijeg. Plus toga vidim da imate ljepo vreme.
Eto nekoliko slika od današnjeg bjelog oranja
Spreman za akciju
moje danasnje oranje.i pored velike vlaznosti, oralo se super.evo nekoliko slika. sledece ce bidi tek u proljece.sad neki dan cu oprati traktore,podmazati ih,i parkirati u garazu.tacnije nastresnica kako ne bi bili izlozeni kisi i snegu.
Uploaded with ImageShack.us[/URL[URL=http://img826.imageshack.us/i/tv420oranjev.jpg/] ImageShack.us[/URL[URL=http://img5.imageshack.us/i/tv420oranjez.jpg/]
Ide dobro da moram još staviti sutra zadnje lance i napraviti neki uteg odotraga kao tvoj.
Napadalo ga je preko 60cm sutra cemo vidjeti kako ce ici.
Vidim kod tebe se radilo na veliko danas a ja nisam stigao očistiti popodne jer me nije bilo kod kuce a sad pada ledena kiša pa nejdem
Aco 93
Ide Toma jel, nezaustavljiv je. Ralica ti je super, sve doterano, ofarbano i konačno isprobano. Vidim da si zadovoljan, pa i trebaš bit.
Belić
Zanimljiv ovaj vaš stroj na sliki :scratch, ko da idete u autocross a ne na prskanje .
Strongboyy
Vi orete a i mi. Vi zemlju a mi snijeg. Plus toga vidim da imate ljepo vreme.
Eto nekoliko slika od današnjeg bjelog oranja
Spreman za akciju