Tomislav523
Član
- Tu od
- 30 Kol 2010
- Poruka
- 596
Daj fireman molin te reci šta je sljedeče izboljšanje nemogu čekati
Pozdrav
Trebam kupiti mazalicu za podmazivanje tomice a neznam koje su velićine mazalica na tv 821
Ako ko zna neka javi
Lijep pozdrav[
Na svakoj mazalici je standardni priključak znači možeš podmazivati od traktora,kamijona,bagerera itd.
odeš u trgovinu ili na plac i kupiš mazalicu sve su iste.
Treba prvo napravit pa posle tu stavit. A neče bit ništa posebno pa da ne budeš posle razočaran. Ništa posebno ali mislim da če još neki od vas to napravit.Daj fireman molin te reci šta je sljedeče izboljšanje nemogu čekati
Samo moraš znati da li ima navoj M8 ili M6 ( ili koji drugi) da li može biti ravna, ili mora biti kutna.Pozdrav
Trebam kupiti mazalicu za podmazivanje tomice a neznam koje su velićine mazalica na tv 821
Ako ko zna neka javi
Lijep pozdrav
pozdrav svima iz Horgoša,
imam tv732 još od 1985 g. i potrebno mi je crtež roll bara ( štitnik vozača ) jer ovde u našoj okolini niko nije to kupio u ono vreme jer nije se moglo ući u voćnjake. sada novi zakon republike srbije o saobračaju zahteva da montiramo štitnike vozača i na male traktore . unapred hvala na pomoć
Treba prvo napravit pa posle tu stavit. A neče bit ništa posebno pa da ne budeš posle razočaran. Ništa posebno ali mislim da če još neki od vas to napravit.
Možda sutra napravim pa onda uslikam i keljam sliku.
možeš li mi bar preko pp reci šta to ..nemogu cekat hahaha ..xd
Pozdrav svima!
@Petre - lepo skockana rotacija, sve pohvale!
Ja sam moju rotaciju stavio gore na roll bar...hehehe, pa sad nemogu uterati tomu u garažu...
Pa verovatno ću ga i ja, na isti način odraditi!:supz:
Eto jednog izboljšanja koje sam napravijo za montažu rotacijskog svetla. Možda nekome treba to rješenje- ideja, pa ako mu se dopada...tu je.
Pošto TV nema nekog predviđenog mjesta za nju a u nekim slučajevima mora se imat napravijo sam ovaj nosač. Lampa mora biti na dobro vidljivom mjestu a tako je ona jako izpostavljena pa se joj brzo može nešto desiti (čitaj razbiti). Ovaj nosač omogučava više pozicija (7- u krugu), može se lampu okrenut na vanjsku stranu roll bara- zaštite vozača da se dobro vidi a u slučaju kad je ne trebaš okrene se na unutrašnju i tako je manje izpostavljena i ponešto zaštitena- sakrita iza cjevi od zaštite.
Eto još nešto slika.
možda ti ovo pomogne , istina ovo je od serije 800 ali se može prilagoditi
ILI možda prolazi nešto ovakvo .
@kistraktor - pozdrav zemljak! Dobro nam došao!
I moj Toma potiče,,, i dan danas je registrovan na Horgoš!
Nikad da ga prevedem na svoje ime,,,ali moraću, jer sad novi zakon ne oprašta...kazne su do bola!
Pozdrav Joe!
Tuaregr, ako je tako onda je vrijedno rada jer nije bilo sklepano u 5 minutaSvaka čast za "izboljšanje" :finga:, odlično je kao i sva ostala :fball:. Rotacija je super, lijepo izgleda, finkcijonalana je, super se uklapa s traktorom... .
Dobro je ovog ohladio traktor, sta kazete:scratch
Dobro je ovog ohladio traktor, sta kazete:scratch