., lip pozdrav bećarima najboljega poljoprivrednog foruma!
., veliki pozdrav starim i svakako novim forumašima!
., prijatelju firemanpetar!., svaka čast i fala na izvornosti i orginalnosti postolja za rotirku!!!, tvoja ocijena čista petica!.-
., prijatelju Aco93!, ma svaka čast i tebi na uvik nekakovim novim alatima, priključcima, kemijanju sa tim i takovim našim malim prčom!., sedi pet!.-
., prijatelju ARNO!, ča mogu tebi pisat?!, ovo tvoje "ralo" ili kako se zove?, napravljeno odlično!, ocijena čista petica!, jako, čvrsto, orginalno, izvorno, ..., ima se sa čim tome bočit po ledini!, iako sam, nekako uvjerenoga mišljenaj da neće ni fergiju niš lakše bit!!!., Ujedno i ovdeka moram još dodat veliku ZAHVALU tebi za tvoj veliki trud oko nabavljanja sve moguće i nemoguće literature - pisanoga - orginalnoga štiva o naši legendarni TOMICA!., a u znak iskrene zahvale tebi, tvojoj osobnosti i trudu kada se vidimo?, častim jićem i pićem., a ako te put nanese u moju predivnu Liku - Jezerana!, imaš i DAR!...
., forumašu teškar!., fala i tebi na onim izvornim slikicami od oranja sa tomom - primom!, čekamo ji još, /mislim slikice!/!!!., imaš na traktoriću onaj specifičan problem., daj se javi da ga probamo odgonetnut!.-
., narode moj!., Bog!, čitamo se ...