Re: TOMO VINKOVIĆ
Pozdrav svima!
Pa ljudi šta da vam kažem!
Prvo da se zahvalim svima koji prate moj rad, i pohvaljuju...TOMO, belic0209, fireman, zbalija, edo, GROf, itd...
Puno hvala!
Misel - pa čestitam ti, što dođe u grupu ljubitelja Tome! Želim ti sve najbolje , što se tiče radova sa Tomekom!!!
Mislim da si odradio pravu trgovinu...iz tvoje priče! Moj predlog je...samo gas,,,nemoj ga farbat, nit radit na njemu, ako ide, samo ga teraj!!! Jer kad kreneš nešto raditi na njemu...100 problema ti se pojavi...(primer kod mene...dok sam tero, tero sam,,,a sad ga radim...isto ti dođe,kad tad ćeš ga raditi!), jer Toma ide, dok ide, kad zucne,,,onda ga čačkaj i farbaj! Al ga možeš ofarbat,,,da se sjusedi dive... :lol: i nemoj ništa drugo čačkati, ako radi!!!
Pa zbalija...šta da ti kažem??? Danas nisam ništa radio, pa mi je baš žao, što se Marfi prerselio kod tebe!
Jebi ga...niko nije prikupljao za humanitarne svrhe, da Marfi ostane kod mene...nisam ni znao da me je napustio!!!
Bit će to dobro,,,ja mislim da je sve pod kontrolom, kod tebe!
edo - nisam još zagledao kardan...ako treba da rasturam, zovem S.O.S....fireman mi reče da zalepim gumicu(plastiku)super lepkom,,,ali je sve masno oko kardana,pa nisam hteo! Kod nas se ti lepkovi prodaju po svim prodavnicama, i jako su lošeg kvaliteta,,,nit se suše,,,nit lepe!!!Prije je bilo Neostik super lepilo(suši se za par sekundi), ali sad su sve sranje, tak da se nesmem osliniti na,nijedan od tih ljepila!!!
Pozdrav Joe! :mrgreen: