• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
firemanpeter kaže:
Pa znaš ti Tomo da nas Jadranko mora malo zapalit pošto mu je težko kad imamo bolje traktore od njega :lol:
Nemij se sekirat Jadranko, tako mislimo samo mi. :mrgreen:
Tomo znam da bi ti nas počastil ali to bi u ovom trenutku sigurno ja prvi napravio.
Joe, ajmo mi još jednu ljutu, Pa onda "ŽIVELI" :!: :!:

PS
Samo da nas Bobo ne baci iz foruma zbog ovoga.

mora netko i zezat :!: ;)
ti bi počastio prvu turu,ja drugu,.... ;)
samo vi pijte-ŽIVILI :partyman: :partyman: :drinkers:

zbalija4 kaže:
firemanpeter kaže:
Hvala ti Joe, za sve što mi dobro želiš i kad ti je tako drago zamene. Sad ču i ja jednu da si natočim :mrgreen: , pa da nazdravim sa tobom pa makar ovako kad se drugačije nemože.
Joe nazdravje!! :partyman:

PS
Mogu ja da si natočim kolko hoču :mrgreen: , pošto mi je žena još nije kodkuče.

A firemanpeter ipak je fešta dok žene nema doma??
Firemanpeter i joekiki živjeli :drinkers:, dok se može nek se :partyman: i ja se pridružujem čestitkama!

kad je žena u kući onda je problem popit-ona neda :lol: :lol: :!:

joekiki kaže:
Pozdrav svima!
Pa TOMO - ja nekažem da je GROF skriven...pogledaj malo u nazad,,,priča se svodi na jadranka...GROF je OK on je svoje kazao, i kazaće kad nešto nije po njegovom,,, i to cenim!!! A i svugde ga ima po slikama...
ps...možda me nisi razumeo....
Pozdrav Joe!

prigledao sam sve,znam o čemu je riječ,objašnjam Jadranku-ja branim GROF-a :!: ;)

ja idem na spavanje jer se ujutro triba rano dignit :!: ;)
LAKU NOĆ :!:

Posljednje uređivanje:
M

Misel

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ

Ljudi hvala vam na savetima!!

Sada mi je jasnije i definitivno znam kako da uradim (jebes) :lol: kuku!! Cestitam na prinovi i prikljucujem se sa casicom u ruci sa tom razlikom sto kod mene pijemo zajedno ( zena i ja). Kada vidim kako lepe traktore imate.... bas se razocaram ali neka, bice i moj pravi lepotan kad ga sredim. Skeniracu kataloge koje imam ovih dana na poslu ( tamo je scener) a sto se tice brojeva i ostalih fotografija mislim da ce to biti u toku vikenda jer je traktor u garazi kod prijatelja.
pozdrav svima
Misel

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

zbalija4 kaže:
A firemanpeter ipak je fešta dok žene nema doma??
Firemanpeter i joekiki živjeli :drinkers:, dok se može nek se :partyman: i ja se pridružujem čestitkama!

Hvala svima na čestitkama :D Pravi ste prijatelji!
A što se moje žene tiče, treba se malo šalit pa sam tako rekao. Ona mi ne brani da se ponekad poveselim ali ja se trudim da ne iskorištavam tu njenu dobru volju bez ikakvog razloga. :mrgreen:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Fireman - pa sad je prilika, najveća,,,,nema žena da te udara nogama ispod stola...kolko ćeš popit...
Nema ko da te zeza...
Ti si danas ,...ZAKON...udri, do bola...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Firemanpeter imam pitanje dali je i kod vas u Sloveniji običaj kad se dobije prinova u obitelj da dođu prijatelji i poznanici te sve naštraje?
Kod nas u zagorju se kaže da se pravi put bebi da bi znala doma iz rodilišta!
Još jedanput sve čestitke, a neka Rebeka je ona živa i zdrava i sve će biti O.K.!
:drinkers: :partyman:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

firemanpeter cestitam na dobitku kcerke i zelim puno zdravlja i veselja

letimicno sam preletio prethodne stranice......broj motora na LDA-100 je ukucan na bloku s desne strane, gdje je blok obrusen za nosac filtera ulja, te plocice su......kako da kazem :roll: bezvrijedne sto se tice registracije traktora jer bi se to lako dilalo okolo 8) skini plcicu/e stavi na koji ti traktor pase i evo ga legalan

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

firemanpeter ja nisam ni znao da si dobio kćerku,čestitam :!: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman:

M

Misel

Guest

Jos jedanput cestitam cerkicu Firemanu a sto se tice rukometa koliko vidim i mi Makedonci znamo da igramo?? :mrgreen:
Nisam zaboravio slike sto ste trazili i scanove kataloga, imam pune ruke posla ovih dana :x Nadam se pocetkom sledece nedelje .... nego kad sam vec tu :lol: dali ima negde na Tomi ( sajla ili dobos) da se podesavaju kocnice? ipak bih hteo da ih malo pojacam...hvataju one ali ne bas kako bih ja voleo. Uvek volim da mi volan i kocnice budu 100% ispravne.

pozdrav

Misel

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Ja na svojem TV imam poluge sa navoje gdje se podešavaju kočnice, ali koliko se sjećam vaš mode ima nešto drugačiji sistem kočnica, ali se isto podešava na polugama!
Evo slike kako se to podešavana mojem TV:

Obrisan neispravan link.

Nadam se da će ova slika nešto pomoći.
Traktor je zamazan jer je slikan prije pranja za remont!!

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302

joekiki kaže:
Pozdrav svima!
Pozdrav BaTeK!
:lol: je**m ga držim ga u ruci care!!!
Evo moje pločice,,,sad sam baš otišo da je skinem... :lol: :lol: :lol: mala šala, bila je dole,sutra je šrafim za usmerivač vazduha,,,dobra fora...AAAA...
a'l evo ti slike iz ruke...ako ti može pomoći...to je od TV818...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
A evo i pločica sa bloka menjača...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Ako ti može pomoći,,,drugo nemam ništa,,,samo da ti kažem...dargo mi je za firemana,,,i da se podpomažete,,,lepo je to...............................
Pozdrav Joe! :mrgreen:

Hvala Joe, upam da bom še dobil ki ima rdečo ohišje motorja, oziroma joe če boš imel čas če bi še slikal motro in ploščico skupej, da sma sliko priložim, ker bi malo čudno gledali če samo priložim ploščico brez vidne površine traktroja...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

zbalija4 kaže:
Firemanpeter imam pitanje dali je i kod vas u Sloveniji običaj kad se dobije prinova u obitelj da dođu prijatelji i poznanici te sve naštraje?
Kod nas u zagorju se kaže da se pravi put bebi da bi znala doma iz rodilišta!
Još jedanput sve čestitke, a neka Rebeka je ona živa i zdrava i sve će biti O.K.!
:drinkers: :partyman:

Kod nas je samo običaj da se tata i njegovi kolegi napiju ko krave :mrgreen:
Još jedan put se svima zahvaljujem za vaše čestitke pošto mi je bilo to jako drago!
Sada više neču spamat temu pa ču radije govorit o Tomicama :mrgreen:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Kod nas je isto običaj da se tata i njegovi kolege, prijatelji i poznanici prvu večer kada dobije sina ili kćerku napiju kao svinje.
Dan kada dođe dijete doma se majkom iz rodilišta opet dođu prijatelji, kolege i poznanici te naštraje sve oko kuće najčešće u zadnje vrijeme sa papirom, a na cesti napišu gdje je prinova!
A to što smo malo skrenuli sa teme, nadam se da se neće ljutiti naši administratori, ipak je bio opravdan razlog za čestitke!
U to ime još jedna :drinkers:!

Posljednje uređivanje od moderatora:
M

Misel

Guest

hahaha :lol: , hvala zbalija4, pogledacu dali ima podesavanje na sipkama mada se na tvojoj slici i ne vide bas dobro ali lepo je videti da nije samo moj traktor zamazan :blackeye
Kad se dete rodi kod nas je obicaj da dolazi rodbina i prijatelji u goste. Nose ljudi poklone za bebu a domacice spremaju krofne i sir, negde se to zove "babino" negde "povojnica" ali po pravilu je party gde se ljudi skupe pa udre na veselje...

G

GROF

Guest

poštovanje dragim forumašima najboljeg poljoprivrednog-foruma!!!

...poseban pozdrav ljubiteljima tih malih hrvatskih divova, traktora tome!

VELIKI POZDRAV I ČESTITKE! NA PRINOVI!., NADASVE VRIDNOM ČLANU I LJUBITELJU TOMICA U DEŽELU SLOVENIJU!; firemanpetar-u!!!

svaka čast i blagoslov na prinovi u obitelji., kako se kaže kodmene u liki; ...dica su božji blagoslov!., a brak?., brak je svetinja., pa ja ovdeka želim svima u tvojoj mladoj obitelji BOŽJI BLAGOSLOV!

...svi forumašima! BOG! VAS BLAGOSLOVIL!!!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Misel
Ja mislim da je kod tvog traktora podešavanje kočnica malo drugačije od serije 700, 400, 800. Mislim da idu pozadi iz kočnica šipke na vagu pa posle na pedal kočnice. Ti češ naštelat to na onoj vagi i šipkama. Sve je to veoma jednostavno napravljeno pa češ sigurno odmah razumet taj sistem kočenja. Samo ti dobro pogledaj taj sistem pa če ti bit sve jasno.
Ako če bit nejasnosti, uslikaj pa čemo ti razložit.

Grofe
Hvala ti na čestitki.

zoran frenki

Član
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
78

Dragi prijatelji evo i mene iz Srbije ,kod mene u kraju ima dosta Tome ali velikih 732.Ja posedujem jedan takav kupio sam ga pre 6. godina situacija sa cenama je sledeca takav traktor kod nas sa plugom kosta izmedju 2500_3500 eura zavisi od stanja.A i delovi nisu mnogo skupi.pisite ako vas nesto zanima.POZDRAV

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pozdrav svima!
Pozdrav zorane!!!Dobro nam došo!!!
Pa naravno da nas zanima,,,slike tvoga Tomice! Za početak!
Ajd stavi koju da ga vidimo...
Pozdrav joe! :mrgreen:

N

nushi

Guest
toma vinkovic-delovi

bog svima.mozete da mi kazete kade mozam da kupujem delovi.nekij tel.broj ili e-mail.hvala.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Pozdrav zorane frenki!
Dobrodošao na poljoprivredni forum i pridruženju u ljubitelje Tome Vinkovića!
Neke slikice Tome stavi!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Re: toma vinkovic-delovi

Nushi prije svega dobrodošao na forum!
Pa naravno da možemo dati neki broj telefona:

Masiva Bjelovar
043 / 221 - 102,

Prima ( TV ) Bjelovar
043 /242 - 077 centrala
043 / 241 - 029 prodaja rez. dijelova

Agro Dom Zagreb
01 / 618 - 40 - 72

Partner trgovina Krapina
049 / 372 - 094

Pozivni za Republiku Hrvatsku:
00358

Samo nisi naveo za koje područje tražiš da ti lakše pomognemo.
Sretno sa nabavkom dijelova!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh