• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
B

Bobo

Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ

Posto ne znam ni ja kako to napraviti, upisao sam u google "PDF CREATOR" i izbacio mi je slijedece:

Obrisan neispravan link.

Nadam se da ce ti nesto od ovog posluziti...

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

Hm, ovako mali traktori a tako ''veliki'' problemi. Do sad što sam vidio na ovom forumu, hm, neznam ali imam prilično osrednje mišljenje o tv.
Sad me strah kad bi otvaro na svojim traktorima mjenjače šta bih pronašao....

Inače svaka vam čast, ekipa ste do jaja. Treba uvest na forum reputaciju, neki se stvarno trude pomoći da je to ponekad nepoljmivo. Svaka čast

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

zbalija kaže:
Nijem mi problem staviti gore PDF, već neznam kako kad iskopiram da sve strane budu u jednom PDF!!
Razumiješ što me mući??
Ako misliš na skeniranje , pogledaj možda ti softwer od skenera ima mogucnost da napravi PDF .
Ako ne treba ti neki soft iz bobinog linka

D

ddd

Guest

zbalija kaže:
Malo se vidi loše na slici, ali kad budeš rastaavljao sve će ti biti jasno!
Evo povovno slika sa objašnjenjem, ali je slika još manja, nadam se da će ti biti sad jasnije:

Obrisan neispravan link.
quote]

Biti će ok...nije mi bilo jasno zato što se ne vidi navoj na slici.

A što se tiće TV 822, ima ga moj susjed i taj ćim malo zahladi nemože upalit. Nakon mjenjanja karika dobro je dvije zime i kasnije opet po starom, a ne radi ništa teško, vozi praznu prikolicu i nešta sitno ore. A traktor kao nov...nigdje lufta.

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257

Reci susjedu da diznu(e) ispita i ako treba promijeni, a ako nije to onda nek provjeri ''boš'' pumpu. Kakva mu bude kompresija?

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

zbalija kaže:
Naime imam problem ne znam kad skeniram kako sve staviti u jedan PDF format.
Ako tko može mi to objasniti kako pa da stavim cijeli komplet kataloga od TV 732.

Unaprijed zahvaljujem na pomoći!! :D
treba ti Adobe Acrobat 6.0 ili noviji (ja s njim kreiram, konvertujem itd.)
odes na Create PDF ->From Multiple Files......pronadjes tamo gdje si snimio te dijelove, pretpostavljam stranice i slazes.....to je to otprilike

G

GROF

Guest

...POZDRAV LIPI!., BEĆARIMA NAJBOLJEG POLJOPRIVREDNOG FORUMA!!!

...ma narode moj!., lipo je i vas za čitat., samo da uvatim malo više vremena, pisaćemo mi još o "tetejcevim" zgodama i nezgodama!...

+++USPUT MOJA ZAMOLBA VAMA; ima li ki kakovu ideju kako postavit radijo na tomicu vinkovića!

p.s. ŽELJKO!., SRETAN TI TVOJ 19 RODJENDAN!!!., niš se ne fališ, samo se smijuljiš., a žene gljedadu., nemoj jim dozvolit da samo gljedadu!., otvori onu stranicu o nami., napiši i ti par besed o sebi., nemoj se sramit!., zagorci uglavnom nisu srameći!!!

bog!., sretno ti!., čitamo se

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Hvala GROFE na čestitkama za rođendan. :D

P.S. Svrati sutra na pijaču i jedaču!

Meni je rođendan sutra!
Kako si već saznao?

P.S.
Pretpostavljam kako si skužio, sad mi je palo napamet,
ali neću to tu napisati!!

A da što se tiče radija na Tetejcu sam već vidio kog svoga susjeda na TV 821.
On je montirao na zaštitni luk lim ploču da mu kiša ne pada po glavi.
Ispod lima je na zadnju lijevu cijev i gornju cijev koja ide poprijeko montirao kućište za radio i dva zvučnika.
Struju doveo direktno iz akumulatora.

Bodem napisao o sebi samo moram malo staviti na papir da se ne izblamiram . :lol:

Posljednje uređivanje od moderatora:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Zbalija
Čestitam ti za rođendan i želim ti sve najbolje u životu.

Grofe
Što se radia tiče, ja imam u kaseti za orudje jedan tranzistor pa ga pripalim ako radim nešto u blizini traktora. :D A kad vozim, težko se to sluša jer namam kabine pa bi trebalo imat disko da se čuje muzika. :lol:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Firemanpeter hvala na čestitkama!

Evo :drinkers: :drinkers: za sve!

Kako mala Rebeka?

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

pridruzujem se cestitkama i lijepim zeljama
ovo su slike sa remonta LDA-672.....nema ih mnogo :( uvijek zaboravim na slike dok sastavljam, mislim da bi takve vise koristile....
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
ovo je bjelovarska prikolica, prepravili smo je za GOLDONI EURO 45, osovinu pomjerili nazad, tockove okrenuli, rudu produzili....novi pod, malo sminke 8)
Obrisan neispravan link.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Edosoko još jedanput hvala na čestitkama!

Ova prikolica mi se baš sviđa.
Ovo što ste pomakli osovinu iza je odlično da traktor više nosi,
lakše je u brdo transportirati veći teret.

Katalog dijelova TV 732:

http://www.speedyshare.com/221255766.html

Evo i kataloga TV 730-624:

http://www.speedyshare.com/907419295.html

To je onaj isti katalog kojeg je već netko stavio gore,
samo što je električna shema u A3 formatu za bolje printanje.

E da moram pohvaliti neaktivnog člana "zj" koji je sve stavio u PDF.
Još jedanput mu hvala!

Posljednje uređivanje od moderatora:
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

pridružujem se lipin željama ;)
zbalija SRITAN ROĐENDAN :!: :gitarist: :gitarist: :partyman: :partyman: :drinkers: :drinkers:

edosoko prikolica mi se sviđa zato što više opterećuje traktor. ;)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Zbalija
Rebeka mi je odlično, hvala.
Ja ti se pridružujem u pohvalima neaktivnog člana ZJ. On je aktivan na svoj način pošto vidite da nama svima napravio i odstupio PDFje koji če koristit mnogobroj ljudima.

Edosoko
Fino da staviš i neke takve slike od remonta. Reci nama šta se radilo na tom motoru?

B

Bobo

Guest

firemanpeter kaže:
Zbalija
Ja ti se pridružujem u pohvalima neaktivnog člana ZJ. On je aktivan na svoj način pošto vidite da nama svima napravio i odstupio PDFje koji če koristit mnogobroj ljudima.

Edosoko
Fino da staviš i neke takve slike od remonta. Reci nama šta se radilo na tom motoru?

Cita nas redovno (cak i u trenutku pisanja ovog posta), samo se ne javlja ;) Stalno ima sakriveni status, pa ne mozete vidjeti kad je na forumu...

Obrisan neispravan link.

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Pa dobro, može on da nas čita kolko god oče. Ja mislim da je forum javan, čak bi mi bilo drago da se i javi pa napiše koju rječ. Za mene nema razlike među vama, svi ste mi prijatelji, on- ZJ, ti- Bobo, Zbalija, Edosoko, Grof, Joekiki, da ne nabrojavam. Svi članovi foruma iz svih tema. Ako ne želi pisat ja poštujem njegovu volju.

B

Bobo

Guest

Pa ne ljutim se ja na nikoga, samo kazem da nije covjek neaktivan... Dosta njih koji su otisli nas redovno citaju, samo se "sakriju" da ih ne vidimo...

Ne znam sto ih sprjecava da pisu i ovdje, u to ne ulazim...

Toliko...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Bobo kaže:
firemanpeter kaže:
Zbalija

Edosoko

Cita nas redovno (cak i u trenutku pisanja ovog posta), samo se ne javlja ;) Stalno ima sakriveni status, pa ne mozete vidjeti kad je na forumu...

Obrisan neispravan link.

Upravo tako je i on meni napisao da čita redovito postave,
ali nije više aktivan.
Još uvijek je u kontaktima sa nekim članovima foruma.
Kad je vidi da ja imam problema sa PDF javio mi se na PP i odlučio pomoči.
U poruci je napisao da mu pošaljem iskenirano u PDF i da će mi sve staviti u jedan PDF da ja nogu staviti na forum.
On je to učinio u vrlo kratkom roku,
na što sam mu ja jako zahvalan.
Jer to ja nisam mogao napraviti jer na nemam potrebne programe i alate na svom compu!

Nadam se da se ne će ljutiti što sam sve to napisao i pohvalio njega kako mi je pomogao,
te od te pomoći će mnogi imati koristi!
A ako mu je krivo što sam to napisao o njemu neka se mi javi ja ču taj dio o njemu obrisati

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887

Bobo kaže:
Pa ne ljutim se ja na nikoga, samo kazem da nije covjek neaktivan... Dosta njih koji su otisli nas redovno citaju, samo se "sakriju" da ih ne vidimo...

Ne znam sto ih sprjecava da pisu i ovdje, u to ne ulazim...

Toliko...

Znam Bobo, on je aktivan ali na svoj način. Drago mi je što se ne ljutiš na nikoga, jer nas dobra volja drži zajedno. Isto tako mi je drago što nikome ne braniš da piše, pa te zbog toga i poštujem. Poštujem i člana ZJ pa bi mi bilo drago da nema neaktivnih ili aktivnih na svoj način, sakrivenih...zato pozivam sve (ako imam to pravo?) da se ukluče u debate koje su teme ovog foruma.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

firemanpeter kaže:
Edosoko
nisam vise kuci, sad sam ponovo student 8) a kad radim bilo bi tih slika svaki dan :)
ovi motori su imali kompletan remont, zeleni je bio u dosta boljem stanju tako da nisu bili veliki troskovi, sto je i razumljivo jer je skoro duplo mladji
- na zeleni je islo: obrada radilice + lezaji naravno, caure male pesnice (na klipnjacama), busenje cilindara + klipovi s karikama I spec., dihtunzi kompl., semerinzi radilice, ventili, frezanje sjedista ventila (obrada....mi to zovemo frezanje), elementi pumpe visokog pritiska, ulosci brizgaljki, sve bakarne podloske, AC pumpa, crijeva nafte, filter nafte, micro filter nafte, filter ulja i naravno ulje......mislim da nisam nista zaboravio
- na crveni je jos dodato: vodjice ventila, pumpa ulja (ona nije stavljena nova jer je skupa strasno), zupcanik pumpe hidraulike.....i puuuuno vise posla oko ciscenja :mrgreen:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh