Re: TOMO VINKOVIĆ
Pozdrav svima!
Danas nam je divan dan, divan dan, :gitarist: zbaliji, je rođendan, rođendan...živeo, živeo i srećan nam bio! :gitarist:
edo - he he,,,boja je baš takva, kakva je na slici!!! Ja sam veliki fan Ferraria,,,pa sam tražio takvu boju!Možda nije baš ista, bar je slična!
Lepo ti radiš,,, te remonte tomice,,,nemož ih ni brojati, kolko ste ih odradili sa ocem zadnjih mesec,dva! Ajd pa sad udri na knjige, i učenje studente! Srećno!
TOMO - hmmm,,,ništa još od probne vožnje,,,nemam vremena za tomu, radimo remont u firmu od 7h do 17h! Došli ljudi iz Končar-a ,da rasturamo generator, pa sa njima radim na ispomoć,,,kad stignem kući, nisam nizašta!Vadimo rotor iz njega (8tona),,,i kad ga izvadimo, ide u svoju domovinu, gde je i proizveden (1983godine),,,na balansiranje,,,i koje kakve radove! Tako da ga čuvajte, tamo dok bude putovao, jer bez njega nemože fabrika radit(srce fabrike)! E kad ga uputimo, za Hrvatsku,,,imat ću par dana slobodnih dok se nevrati,,,pa iskreno se nadam da ću sklopit Tomu, i probna vožnja!!! Yes! Nisam ja ko edo i njegov otac,,,njih dvoje bi ga već 10 puta generalno sredili!!!Sve pohvale za njihov rad!
Samo da nebude, kao zbalija...he he he na -2 stupnjeva, u majicu! :lol: :lol: :lol:
Ja imam TV800 a nisam sa njim dobio nikakve kataloge, a sad već imam preko 500 fotki...he he skoro ko katalog!!! Mada bi dobro bilo da se nađe i pravi katalog!
Hvala svima, za dokumente!
Pozdrav za druga ZJ!
Pozdrav Joe! :mrgreen: