vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Šuška se da ide DSG , ali se ne šuška kada .zdravo ljudi imam jedno pitanj vezano za tomu vinkovic 730
dali on ima lamelu mozeli se u njega u hodu prebacivati brzie
Šuška se da ide DSG , ali se ne šuška kada .zdravo ljudi imam jedno pitanj vezano za tomu vinkovic 730
dali on ima lamelu mozeli se u njega u hodu prebacivati brzie
dali stanes kada saltas?fala na brzim odgovorima
samo mozeteli to malo pajasniti vezano za mijenjac
recimo kad vucem neki teret i moram sa sporom krenuti kako prebaciti u brzu
kod mene sve drobi
normalno da ce drobiti ako si saltao u voznji,,,ako hoces sacuvati zupcanike kulturno stani prebaci i nastavi :weedman:da stanem
a pokusavao sam u hodu i sve lomi drobi
zavisi od tereta koji vozis??u brzini kojoj kreces?? znaci salta se na mjestu!!to me interesuje
a nije znaci problem sa nekim vecim teretom krenuti i ako on zadimi
kakve terete vuces i u kojoj brzini!!?? i koji tomek??ok hvala puno
normalno da ce drobiti ako si saltao u voznji,,,ako hoces sacuvati zupcanike kulturno stani prebaci i nastavi :weedman:
ja sam ucen ovako sad neka radi tko kako hoce,,,a mozda ja ipak neznam,,,al ja ipak stanem pa presaltam :gitarist:ja mogu šaltat iz niže u višu u vožnji...?? zas nebi mogo meni nista ne krcka možeš šaltat samo brzine ne reduktor pa ti neče krckat...
ja nekazem da ja nisam to radio al nije preporucljivo ,,,, na minimum smanjiti onda da ,,al baš na minimum :weedman:Saltanje iz spore u brzu i obrnuto moguce je jedino kad traktor stoji. Saltanje niza u visu brzinu moguce je kad god u voznji i u stajanju, saltanje visa niza moguce u stajanju i kao takvo preporucljivo, moguce je i u voznji al je potrebno drasticno smanjiti brzinu kretnje traktora
Sta nebi krcaklo kod saltanja..u slučaju da nes zajebem je meni glatko skoči iz 2 u 3 nema ni krckanja niti ručica zavibrira..??
neće ti ni krčati na brzinama kad šaltaš nikad kako god da si prešaltao .na reduktoru krči radi drugih stvari jer kad dođe na položaj rikverca onda je promjena smjera pa zato zakrči. a kod brzina uzubljuje ključ pa zato ne krči.al kad budeš prvi put raskopao getribu pa će ti biti sve jasno kako i na kom principu radi gitriba.
Primljeno na znanje kolega...sjetit cu te se kada je budem otvaro :supz: =)