tomo420
Član
- Tu od
- 20 Sij 2011
- Poruka
- 710
Kajle sam izbio. Osovine s nozevima su dolje. Sutra vozim k mestru nek preuzme. Klepno sam si palac
oooo znam kako ti je.....bilo je i kod mene toga i rušenja svih onih gore itd:vragek:
Kajle sam izbio. Osovine s nozevima su dolje. Sutra vozim k mestru nek preuzme. Klepno sam si palac
A sto ces. Nemam toliko vremena uz sav ostali posao, a trebat ce skoro isfrezati vinograd. I dok palac ne zacijeli :heart:glavni dio si uradio i sad neko da ti pokupi kajmak ispred usta?
Meni se dešavalo da u jednu stranu ne mogu smotati, ali samo za velikih hladnoča. Predpostavljam da u ulju volana ima vode koja se smrzne i blokira okretanje puža.
Bilo bi to odlično, al se slabo...tj. nikako neigra golf u ovim krajevima, nema Tajger Vudsa i ostale ekipe...8)Hej Joekiki!
Ova freza ti je zakon. Jesi razmišljao o obradi travnjaka ili parkova? S ovom ravninom i nakon valjanja dobio bi kvalitetu travnjaka za golf teren. Možda dig'o i neke pare za to..
za puni gas sam neki dan zaboravio priupitat
zasto mu treba puni gas? nema snage ili brzine?
ja sam prije deset dana radio s frezom i uopste ne treba puni gas, snage ima i previse, obrtaja sasvim dovoljno na malo vise od pola gasa
Malo se danas radilo pa...
A jooooj...kako dobro tone freza u zemlju...:supz: pa zemlja ti je extra!
Svaka čast na frezanju. Radi taj Marko dobro...:supz:
al ja sam pedikiranje preskočio...mnogo mi cima ruke...:lol:
pozzz joe!
Kod nas palo tri kapi kiše u Zagrebu, za dobru volju, ali Peter će imati problema ako mu padne na frezanje..:supris:
evo jednog zanimljivog tome naleti na njega gledajuci oglase:supz:
pozdrav
Zašto misliš da bi bilo to problematično?
Ako nešto sadiš, može biti..
Fino je isfrezano, padne kišica, zatim sunčece sine i imaš 'beton'. Ne može klica iznići na površinu, pa opet sve ispočetka..:madmana:
Ako nećeš saditi, nemaš problema!:gitarist:
(BTW, koliki je promjer osovine volana?)
Lijepi pozdrav!