Re: TOMO VINKOVIĆ
Još nekaj: neznam koliki tlak može izdržati taj senzor, jer je tlak rashladnog sustava puno manji od 4-6 bara koliko može biti tlak mazanja motora.
PS: hvala za linkove
Pa i Tomo je bolji od Johnafiremanpeter kaže:Sad imaš više priključaka od John Deerea. Dobro si ovo napravil. Ma nije ova hidravlika dobra, odlična je.
Hvala! No sad sam bolje pogledal - te spojnice nemaju utore za segere. Dakle, nije moglo bolje nego kaj je napravljeno, jer bi trebale drugačije spojnice.firemanpeter kaže:Ako ne razumeš kako misli ZJ o tim spojkama, ja ču ti objasnit, jer je to dobra ideja.
Peter, senzor temperature mora biti tamo gdje protiče ulje, a ne u slijepom crijevu, kak može biti indikator tlaka ili manometar. I vjeruj mi, mjerenje temp. ulja puno realnije prikazuje temperaturu motora.firemanpeter kaže:Još nešto oko mjerača temperature:
Zbalija
Joe mi predložijo isto kao ti, al neznam jel tamo samo čep? Neznam, čini mi se da je tamo negde neki ventil koji se šteluje, pa nije dobro to pipat. Al neznam jel to to. Da je samo rupa mogal bi ja to iskoristit pa ubacit sondu.
Isto neznam jel ulje dovoljno brzo reaguje- sagrije u odnosu na temperaturu motora. Malo ču pogledat tamo oko filtra, pa oko cilindra ako ima neko mesto za sondu.
Joe
Istina kako kažeš. Treba mu isprobat područje rada na način koji predlažeš.
Videt ču, možda če bit nešto od njega.
Još nekaj: neznam koliki tlak može izdržati taj senzor, jer je tlak rashladnog sustava puno manji od 4-6 bara koliko može biti tlak mazanja motora.
PS: hvala za linkove