Re: TOMO VINKOVIĆ
Pozdrav ljudi, slučajno sam naletio na frezu i kosilicu za tv, jeftino. Kosa je kompletna, malo zapuštena ali mislim da će se srediti. izgleda kao ova
Obrisan neispravan link.
Ako neko ima takvu, molio bi da je uslika izbliza, iz raznih uglova, da vidim da nehvali kakvih detalja oko noža.
Ono što je problem je freza, odlično je sačuvana, ležajevi odlični, talijanska, ali nema na njoj ovog nosača i kardana, što se vidi na ovoj slici;
Obrisan neispravan link.
Verovatno neko vod vas ima ovakav nosač, zanima me dali u ovom "nosaču", kako sam ga ja nazvao, postoje kakvi ležajevi, koji drže "kardan", ili je to samo nosač? Jer ako nema ležajeva, to bih mogao da napravim, ako bi mi neko to uslikao, i iskotirao dimenzije (samo ovaj zeleni dio, ovo crveno parče uz frezu mi netreba, jer ova freza nema taj crveni dio, nego se taj nosač zavrne pravo na frezu). Koliko košta ovaj kardan, koje su mu dimenzije, i dali je možda isti na motokultivatorima?
Eto, puno pitanja, ali znam da ima i puno vrijednih momaka na ovom forumu, pa valjda ćemo zajedničkim snagama nešta da postignemo. Pozdrav svima