Pozdrav.
Ali kateri pozna ral barve za TV 418? Zelena in rdeča?
@muhanicar,jel to samo na lombardini motore se grejac stavlja? serije 7 i 8?
Slazem se,svaki dizel treba da ima grejac,lakse se pali,manje se muci akumulator.
i zaganjač:supz:
no sigurno bi i ja ugradio ovo stvar,pa mi traktori tako malo trebajo pozimi.
No TV treba da radi sa ralicom,a to možda oko 5 puta kroz zimu. Stoji u zidanoj garaži,tako da nema problema i inače nema TV 418 nikakvih problema sa paljenjem ni nivi ni stari sada. A bože nedaj,kad se sjetim 826(Slavia motor):roll::madmana::x jau mene-kad je bilo izpod 5+ nnije više zapalijo.
A LDA 100 to je milina-prasne u prvo.
Malo sam zbunjen,sta je zaganjac?
Sad kuzim
Hvala na prevodu
Vec par godina palim tomu na kanap/spagu,naredne godine cu videti da mu sredim struju od anlarsera do akumulatora i plus ugradnja alternatora. Ipak sa alternatorom mnogo bolje punjenje,imam vec alternatore vise komada,sto od opela i ponesto od juga,pa cu videti sta sklepam,bitno da radi posao.
Najbolji je od japanaca.Imao sam ugrađenog na jednom traktoru od SUZUKI SVIFT.On ti je najmaleni mi se čini.Na mome 418 g.78 i još danas radi original ugrađeno dinamo.Nema sa njim problema,problem je samo da regler košta oko 60 eur(netko ovdje kazao)a alternator košta 20 eur polovan od auta i brže puni nego original dinamo-tako da svi stavljajo alternator,kada regler rikneMislim da od juga pase jer sam ga I sam imao dok ga nisam zamijenii sa manjim
Mislim da od juga pase jer sam ga I sam imao dok ga nisam zamijenii sa manjim
najvjerojatnije od suzuki swifta ako se kolega isalopek ne ljuti
Nije teško , ima ih po oglasima...
http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/prodajem-dijelove-suzuki-swift-1.6-gti-oglas-6414173
Vidi to nije ni skup sa poštarinom 150 kn nego šta mislite dali će mi tako mali alternator moći puniti akumulator od 90 ampera.