Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,437
Sito-Tomica:roll:
svaka čast ssucur a ovaj 731 sa blatobranima mi je jako jako poznat :supz::gitarist:
Sito-Tomica:roll:
kaj kod tebe nema snijega
I ovaj je poznat.:rolleyess:Vjerovatno sad radi ralica.
Pozdrav ssucur
ma nečisti ovaj jer ima malo preveviše snjega za njega nisam na vrijeme počisto i sad ga ima u dvorištu 1m pa je došao prijatelj sa JCB-om i to rješio jer bi to bila sutra patnja sa tomom a nemam kamo gurat zato i prodajem ralicu jer bi napravijo utovarivač da mogu hrpati snjeg jer on više diže ipak.
Cilindar prepakiran, sva sreča kaj stari serviseri još doma zaliha imaju rayer:rayer:
Svejedno hvala. Gorskom, Magli, Ivo 522, Aci 93, Puknutom, Brane 30 i Grofu na savjetima.
Nije loše , čak i dobro jer su kontakti na ovim osiguračima kvalitetnijiEvo i moje rješenje za osigurače od nekog japanskog vozila 0 kuna ili KM
mislio sam da imam i svoju šemu elektro instalacije, ali sam je zagubio pa bude i ona kad je pronađem. Možda nekom posluži. Pozz.
:supris: kaj je ovo vani snijega ko u prici a niko nema ni jednu sliku TV vs BELKO :supris:
Iskreno, nije bilo vremena.. Puno snijega, nešto remonta oko ralice.. Pa susjeda jedna, druga...
Sve su se čudile kak' to malo čudo odradi dobar posao:lol:
Imam ključ.Kako si ga otvorio?
:supris: kaj je ovo vani snijega ko u prici a niko nema ni jednu sliku TV vs BELKO :supris:
Kako kod koga brane, kod nas nema ni pahulje.