Evo i moje rješenje za osigurače od nekog japanskog vozila 0 kuna ili KM
a malo drugačije sam uradio i ručice mjenjača, uz napomenu da je volan od TAM-a
mislio sam da imam i svoju šemu elektro instalacije, ali sam je zagubio pa bude i ona kad je pronađem. Možda nekom posluži. Pozz.
Sve OK rješenja, pohvale tebi ko majstoru.
Vidim da niko neče da pravi poluge mjenjača kao što ja imam. Kompicirano nešto to kod mene :lol:
I ja sam se nekad tako malo mučijo sa tom zaštitom auspuha. Samo neznam dal je bio tako dobar učinak ko kod tebe.
A dobro je, pohrđano više nemam.
:supris: kaj je ovo vani snijega ko u prici a niko nema ni jednu sliku TV vs BELKO :supris:
Stavijo sam ja prepodne u album u mom profilu sa telefonom ali nije mi onda uspjelo prebaciti ovamo. Pa eto sad sa kompom prebacujem iz albuma.
Slike su od jučer. A danas sam bio službeno odsutan pa se napadalo ovog bjelog govna puno. Pošto mene nije bilo moji domači pa i susjedi poslužili se lopata, hehe :lol:, možda če me sad više cjeniti.
Napovida se da če sutra na večer i u četvrtak opet padati tako da moram sutra malo proširit i pripremiti mjesto za novo bjelo gov*o.
Hele
Traktori širine 1m su ti serija 500 i 400. To su jednocilindraši i može se ih još suziti ali gube stabilnost.
Ovi serije 700 (na sliki gore) su u originalu 1,2m širine, dvocilindraši. Ovi isto imaju produžetke na kotačima. Ti bi se mogli odmontirat pa se traktor suzi ali neznam ako je moguče to napraviti pa da nebi kotač nekud zapeo. Mislim da bu težko ovoga suziti.
Zadnji blatobrani su sigurno problem jer se nemogu suziti jer to ne dopušta zaštita vozača.