Kod nas sitnih oko 80 cm...tomo se bori i bori, međuitim neku bitnu i izgubi( brdo + toliki snijeg) pa tu služi lopata
Nije loše , čak i dobro jer su kontakti na ovim osiguračima kvalitetniji
samo mi se čini da su osiguraći PREDIMENZIONIRANI , barem ova dva od 20 A :supris: jer pre jak osigurač može jako loše odraditi posao :rolleyess:
a obzirom na volan ,,, da li je traktor registriran , ako je kako je prošao tehnićki ??
Evo i moje rješenje za osigurače od nekog japanskog vozila 0 kuna ili KM
a malo drugačije sam uradio i ručice mjenjača, uz napomenu da je volan od TAM-a
mislio sam da imam i svoju šemu elektro instalacije, ali sam je zagubio pa bude i ona kad je pronađem. Možda nekom posluži. Pozz.
PRIJE ]POSLJE OGLEDALO
:supris: kaj je ovo vani snijega ko u prici a niko nema ni jednu sliku TV vs BELKO :supris:
Pozdrav!
Razmišljam o nabavci TV-a ali se nadam da me razumijete da ne mogu pročitat ovu cijelu temu pa bih molio savjet.
Koji model da gledam tj. kupim, koji se pokazao najpouzdaniji? Treba mi za obradu voćnjaka, treba biti što uži, poželjno manje od 1m. Treba mi dovoljno jak za frezu i roto malčer od cca 140cm ili više, jel to izvedivo?
Jedino šta znam je da sam dobio savjet da uzmem dvocilindraša, ali ne znam koji su to. :lol:
Pozdrav!
Razmišljam o nabavci TV-a ali se nadam da me razumijete da ne mogu pročitat ovu cijelu temu pa bih molio savjet.
Koji model da gledam tj. kupim, koji se pokazao najpouzdaniji? Treba mi za obradu voćnjaka, treba biti što uži, poželjno manje od 1m. Treba mi dovoljno jak za frezu i roto malčer od cca 140cm ili više, jel to izvedivo?
Jedino šta znam je da sam dobio savjet da uzmem dvocilindraša, ali ne znam koji su to. :lol:
Nadam se da je u UTEGU , vatrena voda za nedaj bože ,,, našto kao što nose BERNARDINCI kada idu u planinu :lol::lol::lol:
Pozdrav!
Ja ti imam TV 730, sužen na 1m i to ti je najmanja širina , a malčer od 140 cm, nekako čisto sumnjam...,sve zavisi kakav ti je malčer, ako je čekičar, onda slobodno zaboravi, naime ja imam rotacijski malčer 120cm, s tim nema problema, a imam i čekičara od 105 cm, to je več druga priča, dobro da ga uptrebljavam samo jednom u godini, za malčanje rozge, inače bi Tomica spustil dušu... imam i frezu od 115cm, sa njom ide tomek isto bez problema,sve ti zavisi i od terena , ravnina , breg ?
522 bi ti vrsio posao,moze raditi vise od 50ari vocnjaka godisnje. Koliki tvoj vocnjak?
Znači serije 7 i 8 su ti dvocilindraši kaj bi meni trebali i kolko vidim čak se da suzit na 1m.
Moze li se registrovati traktor sa onom ljetnom kabinom sto nema stakla?